Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 2 2017

Netflix TCA

Netflix Newsflash1

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Speel met Netflix nu ook een videospelletje

Natuurlijk is Netflix er om films en series te streamen, maar voor de afwisseling heeft de streamingdienst nu ook een computerspelletje online gezet. Met het spelletje Infinite Runner is het mogelijk om met personages uit populaire Netflix-series een parkoers af te leggen. Natuurlijk moet je hier allemaal obstakels ontwijken, om zo het einde van het level te halen. In Infinite Runner zien we Pablo Escobar (Narcos), Mike Wheeler (Stranger Things), Piper Chapman (Orange is the New Black) en Marco Polo (Marco Polo) terug en ieder level is op het personage afgestemd.


Frontier wordt een nieuwe knaller van Netflix

Over een paar weken verschijnt Frontier op Netflix. Veel is er nog niet over deze serie bekend, maar de eerste trailer schept alvast verwachtingen. Frontier wordt op 20 januari aan het aanbod toegevoegd en de serie speelt zich af in de achttiende eeuw. De strijd speelt zich af in Canada en draait om de partijen die betrokken zijn bij de bonthandel. Dit zorgt regelmatig voor bloederige taferelen, omdat het een confrontatie is tussen Europeanen en inheemse stammen.


The Crown bezorgt Netflix twee Golden Globes

Netflix kan met een uitstekend gevoel terugkrijgen op de Golden Globes. In de nacht van zondag op maandag werden de felbegeerde beeldjes uitgereikt en met The Crown viel Netflix twee keer in de prijzen. The Crown won in de categorie Beste Drama Serie en troefde daarmee onder andere Game of Thrones en Westworld af. Daarnaast won Claire Foy (Queen Elizabeth in The Crown) een Golden Globe voor haar hoofdrol in een dramaserie.


Golden Globe-winnares Claire Foy bedankt Queen Elizabeth

Claire Foy was apetrots toen bekend was dat zij vanwege haar rol in The Crown een Golden Globe had gewonnen. Zij kroop in de rol van Queen Elizabeth en na de ontvangst van het beeldje bedankte de actrice de koningin van het Verenigd Koninkrijk. “Zij staat al 63 jaar in het middelpunt van de wereld. Het zou heel mooi zijn als er meer vrouwen zoals zij waren.”


Waarom The Crown wereldwijd zo’n succes is

Met The Crown is het Netflix wederom gelukt om een spraakmakende serie te creëren. Eerder lukte dat al met onder andere House of Cards en Orange is the New Black. Eén van de redenen waarom The Crown zo goed is ontvangen is het feit dat het zeer dicht bij de werkelijkheid komt. De makers van de reeks hebben aan de kleinste details gedacht en dat deze details kloppen, blijkt ook wel uit oude foto’s die zijn opgedoken.


Bestseller #Girlboss wordt serie op Netflix

Het boek van Sophia Amoruso #Girlboss wordt een serie op Netflix. In het boek beschrijft Amoruso hoe een hobby is uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. Ze wist aanvankelijk niet goed wat ze met haar leven aan moest, maar toen ze op eBay vintage kleding ging verkopen had ze al snel succes. Een paar jaar later had ze een international mode-imperium. Dit spraakmakende verhaal is nu ook in een serie gegoten. Naast Amoruso zelf werkt ook onder andere Charlize Theron mee aan Girlboss.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Krijg jij onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?