Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 2 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix weet wie Princess Margaret moet spelen in The Crown seizoen 3 en 4

Helen Bonham Carter moet Princess Margaret in The Crown seizoen 3 en 4 gaan spelen. Volgens The EW is Netflix bijna tot een akkoord gekomen de actrice. Carter is onder andere bekend van haar rol als Bellatrix van Detta uit de Harry Potter-films. Daarnaast speelde ze ook in Les Misérables, Fight Club en The King’s Speech. Haar rol als Princess Margaret in de nieuwe seizoenen van The Crown wordt dus haar nieuwe uitdaging.

Loopt de echte Black Hood nog rond in Riverdale?

Volgende week gaat het tweede seizoen van Riverdale weer verder en het aftellen is inmiddels al begonnen. Schrijver Roberto Aguirre-Sacasa doet hier ook aan mee door steeds een tweet de wereld in te slingeren. Eén tweet zorgt nu voor wel heel veel geruchten, want in de laatste aflevering die we van Riverdale seizoen 2 gezien hebben was te zien dat Black Hoot gepakt werd. De tweet van Aguirre-Sacasa doet nu echter anders vermoeden.


Releasedatum van The 100 seizoen 5 is eindelijk bekend

Op het vijfde seizoen van The 100 wordt al heel lang gewacht. Sinds mei 2017 ligt de populaire serie stil, maar er is nu eindelijk nieuws over The 100 seizoen 5. The CW, waar The 100 onder valt, heeft bekend gemaakt dat het vijfde seizoen eind april (pas) in première gaat. In Nederland wordt de serie via Netflix aangeboden en indien die deal van kracht blijft, dan wordt The 100 seizoen 5 dus ook eind april in Nederland verwacht.


Aannemelijke kans op zesde seizoen van The 100

De releasedatum van The 100 seizoen 5 is dus bekend, maar het is nooit te vroeg om al na te denken over een zesde seizoen. Mark Pedowitz, president van The CW, kreeg hier ook vragen over tijdens de TCA winter press tour. Daarop gaf hij aan dat hij ‘vol vertrouwen en hoopvol’ is over de komst van The 100 seizoen 6. Een definitieve beslissing lijkt Pedowitz echter pas te willen nemen als het vijfde seizoen van start is gegaan.


Alle informatie over American Crime Story seizoen 2

In Amerika gaat het tweede seizoen van American Crime Story over Gianni Versace binnenkort van start. In Nederland zal de serie via Netflix te zien zijn, maar wanneer is nog niet bekend. Wel kun je je alvast helemaal inlezen in het nieuwe hoofdstuk van de true crime-serie. The Hollywood Reporter heeft alle hoofdrolspelers op een rij gezet en ook de case die behandeld wordt is beschreven, zodat je volledig op de hoogte bent als het verhaal te zien is op Netflix.

Golden Globes geen groot succes voor Netflix

De Golden Globes zijn afgelopen weekend uitgereikt in de Verenigde Staten. Voor Netflix zullen de Golden Globes van dit jaar niet erg memorabel zijn. De streamingdienst had twaalf nominaties op zak, maar uiteindelijk ging er maar één beeldje naar Netflix. De veelgeprezen serie Master of None viel in de prijzen. Acteur Aziz Ansari kreeg een Golden Globe in de categorie beste acteur in een televisie serie in de categorie musical en komedie.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?