Laatste nieuws over Netflix

Netflix Newsflash: Week 2 2019

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Chilling Adventures of Sabrina novel op komst

In navolging van de eerste twee seizoenen en de kerstspecial van Chilling Adventures of Sabrina kunnen we in de zomer een prequel novel verwachten. Alhoewel in de stripboeken waarop de show gebaseerd is al meerdere keren werd teruggeblikt op het verleden van Sabrina, zal de nieuwe novel elementen laten zien die fans van de serie nog niet eerder hebben gezien.


Formule 1 parodie op Black Mirror: Bandersnatch

De Formule 1 ligt momenteel stil en dus is er alle tijd om aan de slag te gaan met hilarische parodieën. De Formule 1 heeft Black Mirror: Bandersnatch gebruikt. Met de nieuwe Netflix Original is het mogelijk om zelf het verloop van het verhaal te bepalen. In de Formule 1 zou dat er zo uitzien als in de video hieronder.


Serie over Batwoman aanstaande

De serie Batwoman komt eraan. Het personage kwam al voorbij in de jaarlijkse crossover van de Arrowverse en nu heeft The CW een pilot-aflevering besteld voor de stand-alone serie over Batwoman. De succesvolle regisseur David Nutter gaat aan de slag om de pilot een succes te maken.


The Punisher 2 heeft nieuwe beelden en releasedatum

Het tweede seizoen van The Punisher heeft nieuwe beelden en een releasedatum te pakken. Seizoen 2 van de Marvel-serie wordt op vrijdag 18 januari in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Voor seizoen 2 keert Karen Page (Deborah Ann Woll) terug. Ze krijgt een cruciale rol.


Golden Globes voor Netflix-series

In de nacht van zondag op maandag werden de Golden Globes uitgereikt. Na de nominaties bleek al dat vooral The Kominsky Method kans maakte op een felbegeerd beeldje. Die serie viel in de prijzen bij beste televisieserie in de categorie komedie of musical en Michael Douglas pakte de hoofdprijs in de categorie beste acteur in een televisieserie (komedie of musical). Ook Bodyguard en American Crime Story seizoen 2 vielen in de prijzen.


Spencer Neumann aan de slag bij Netflix

Spencer Neumann gaat aan de slag bij Netflix. Voorheen was hij werkzaam bij Activision Blizzard en Disney, maar nu is hij officieel aangesteld als Chief Financial Officer. Daarmee is een vacature gevuld die al even openstond bij de streamingdienst. De plek was vrij nadat David Wells na veertien jaar vertrok bij Netflix.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?