Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 20 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix komt met Turkse Original over IS

Netflix gaat ook een Turkse Original Serie produceren. Dat werd bekend, nadat de streamingdienst een overeenkomst had gesloten met het Turkse productiebedrijf O3 Media. Een titel voor de Turkse Netflix Original is er nog niet. Wel is bekend dat de reeks acht afleveringen zal tellen en ook over het plot is al wat bekend. De serie gaat over een Turkse vader met een zoon. Die zoon sluit zich aan bij Islamitische Staat.


Honderden Netflix-banen in Amsterdam

Wie er van droomt om voor de streamingdienst te kunnen werken dienen zich goede kansen aan. Netflix maakte namelijk bekend dat er in Amsterdam honderden extra banen gecreëerd zullen worden. Voor het einde van het jaar 2017 moet het aantal werknemers in de hoofdstad verdubbeld zijn. Met het extra personeel moet de Europese divisie van Netflix versterkt worden. Om de honderden nieuwe personeelsleden een werkplek te kunnen bieden is er onlangs een nieuw kantoor geopend in Amsterdam. De vacatures die momenteel open staan bij Netflix zijn via de officiële website van de streamingdienst te bekijken.


De officiële trailer van GLOW is hier

Met GLOW hoopt Netflix opnieuw een succesvolle serie in handen te hebben. De komedieserie komt van de makers van Orange is the New Black en van GLOW is inmiddels de officiële trailer verschenen, ruim een maand voor de lancering van de serie. De trailer is een voorproefje voor wat komen gaat: een groep actrices dat plotseling terecht komt in de wereld van worstelen.


Sons of Anarchy is de populairste serie in Nederland

Door onderzoeksplatform HSI is wereldwijd onderzoek gedaan naar de populairste series op Netflix. In Nederland is er onverwachte titel uitgerold. House of Cards, Orange is the New Black, Narcos of Breaking Bad zou voor de hand liggen, maar het is Sons of Anarchy geworden. Het grappige aan de lijst is dat er wereldwijde enorme verschillen zijn in populaire titels.


Osmosis tweede Netflix-serie van Franse bodem

Na Marseille komt er nog een Franse serie van Netflix. Osmosis wordt een sci-fi drama en zal exclusief op Netflix te zien zijn. Osmosis is een dating app en kan ware liefde herkennen, door door te dringen in het brein van de gebruiker. Zo kan er een honderd procent match gevonden worden, maar er zal vast ook een prijs betaald moeten worden om een applicatie toegang te geven tot je brein. Naast Osmosis wil Netflix voor het einde van het jaar nog meer Europese Originals aankondigen.


Designated Survivor krijgt toch een tweede seizoen

Nog even en het eerste seizoen van Designated Survivor zit er op. Zeker in Nederland kan de serie op een grote groep fans rekenen en zij leefden een tijd in twijfel, omdat het tweede seizoen maar niet bevestigd werd. Onlangs werd dan eindelijk bevestigd dat de Amerikaanse televisiezender ABC ook een tweede seizoen heeft besteld, ondanks dat in Amerika de kijkcijfers wat tegenvallen. Wereldwijd geniet Designated Survivor echter wel populariteit.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?