Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 20 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

RuPaul krijgt eigen serie bij Netflix

RuPaul Charles zien we binnenkort terug bij Netflix met een gloednieuwe serie. De streamingdienst heeft een nieuwe komedieserie besteld genaamd AJ and the Queen. Daarin heeft RuPaul een hoofdrol als Ruby Red. Netflix heeft alvast tien afleveringen besteld. RuPaul is tevens de schrijver en uitvoerend producent van de serie, samen met Michael Patrick King. Hem kennen we al van onder meer Sex and the City en 2 Broke Girls.


Lucifer gecanceld na drie seizoenen; #SaveLucifer ontploft

Het is klaar voor Lucifer. Na drie seizoenen heeft FOX aangekondigd dat het stopt met de serie, nadat het derde seizoen een forse daling in de kijkcijfers opleverde. Fans zijn echter allerminst blij met deze keuze en binnen no time was #SaveLucifer trending topic op Twitter. Het is de vraag of het daar nog van gaat komen. De laatste aflevering van seizoen 3 zal fans in ieder geval achterlaten met een heuse cliffhanger. De showrunners hadden namelijk niet verwacht dat het na seizoen 3 klaar zou zijn.


Joel McHale Show gaat verder op Netflix

Het is nog niet gedaan met Joel McHale op Netflix. De streamingdienst heeft een video online geplaatst op zijn YouTube-kanaal waarin het bekendmaakt dat Joel McHale spoedig terugkeert met zijn exclusieve show op Netflix. Op 15 juli gaat de show verder. Zes nieuwe afleveringen komen die dag in één keer in het aanbod erbij, zo werd bekend in onderstaande hilarische video.


The Expanse stopt na drie seizoenen

The Expanse houdt er na drie seizoenen mee op bij Syfy. De serie is in Nederland te bekijken via Netflix, maar ook daar moeten de fans dus rekening houden met een eind van de serie. alhoewel de serie kon rekenen op forse kritieken, was er ook een grote groep fans die de serie juist zagen als één van de beste sci-fi series die momenteel beschikbaar is. Door dalende kijkcijfers is nu echter besloten dat het na drie seizoenen klaar is.


Designated Survivor na twee seizoenen gecanceld

Designated Survivor keert niet terug voor een derde seizoen. De serie is in de Verenigde Staten te bekijken via ABC en in Nederland wekelijks te zien bij Netflix. Mede vanwege tegenvallende kijkcijfers heeft ABC nu besloten dat er geen nieuw seizoen komt van Designated Survivor, waarin een politicus plots de nieuwe president van de VS wordt.


70 nieuwe afleveringen voor Rick and Morty

Rick and Morty is nog lang niet klaar. Alhoewel het momenteel lang duurt voordat er nieuwe afleveringen verschijnen, heeft Adult Swim nu liefst zeventig nieuwe afleveringen van de serie besteld. Daarmee lijken we dan ook nog wel een aantal seizoenen zoet te zijn, gezien Rick and Morty tot op heden ‘slechts’ 31 afleveringen heeft die verdeeld zijn over drie seizoenen.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?