Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 21 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Vincent D’Onofrio klaar met opnames Daredevil seizoen 3

De makers van Daredevil kunnen aan de slag voor de montage van het derde seizoen. Op social media gaf acteur Vincent D’Onofrio aan dat de opnames voor hem afgerond zijn. D’Onofrio was in het eerste seizoen van Daredevil al te zien en zal dus terugkeren in seizoen 3 als Wilson Fisk. Het derde seizoen wordt nog dit jaar op Netflix verwacht.


Toch nog nieuwe afleveringen voor Lucifer

Tussen de tranen door vanwege het stoppen van Lucifer is er toch nog goed nieuws voor de fans. Fox heeft namelijk bekendgemaakt dat er toch nog nieuwe afleveringen zullen verschijnen. Vooralsnog blijft de serie gecanceld, maar de Amerikaanse zender wil de afleveringen die met het oog op seizoen 4 al gemaakt waren niet onthouden.


Netflix sluit exclusieve deal met Deense producent Kim Magnussen

Netflix heeft een deal gesloten met Kim Magnussen. Door de overeenkomst met de Deense producent zullen de komende jaren meerdere Scandinavische titels die door hem bedacht zijn direct op Netflix verschijnen. Via het netwerk van Magnussen hoopt Netflix meer kwalitatief hoogwaardige titels uit het noorden van Europa te kunnen maken.


Netflix koopt verschillende Cannes-titels aan

Door een conflict met de festivalorganisatie van het Film Festival Cannes was Netflix de grote afwezige met inzendingen. Toch roerde de streamingdienst zich wel op het filmfestival, want er werden van meerdere films streamingrechten verworven. Zo bemachtigde Netflix de rechten voor Happy als Lazzaro en Girl. Voorlopig gaat het alleen om de uitzendrechten in Amerika. Of de titels in een later stadium ook in Europa aan het aanbod toegevoegd mogen worden is nog niet bekend.


The Obama’s gaan aan de slag voor Netflix

De kogel is door de kerk: Barack en Michelle Obama hebben een deal met Netflix gesloten. De voormalig president van de Verenigde Staten en zijn vrouw zullen de komende jaren meerdere films en series voor Netflix maken. Hiervoor hebben ze een speciaal bedrijf opgericht. Het biedt ze de kans om verhalen te vertellen die hen aan het hart gaan.


Première 13 Reasons Why op laatste moment gecanceld

De première van 13 Reasons Why seizoen 2 is afgelopen weekend op het laatste moment gecanceld. Hiertoe besloot Netflix nadat er in Amerika een schietpartij op een school had plaatsgevonden. In de Texaanse plaats Sante Fe opende afgelopen vrijdag een scholier het vuur, waarbij meerdere doden vielen. Netflix vond het niet gepast om daarna nog een vrolijke première te houden.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?