Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: The OA • Chromecast • She Ra

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Netflix blaast She-Ra nieuw leven in

He-Man en zijn tweelingzusje She-Ra behoorden in de jaren tachtig tot de meest populaire animatiefiguren. Netflix is ze nog niet vergeten, want de streamingdienst laat nieuwe afleveringen maken met She-Ra in de hoofdrol. Ook is al bekend wie de stem van She-Ra in zal spreken. Dat zal Sandra Oh, bekend van Grey’s Anatomy, namelijk gaan doen.


Bria Vinaite scoort rol in tweede seizoen The OA

Het is alweer vrij lang geleden dat we iets over The OA seizoen 2 gehoord hebben, maar deze week dook er een bericht over de cast op. Bria Vinaite zou namelijk een rol te pakken hebben in dit vervolgseizoen van de serie die eind 2016 op Netflix verscheen. Wat de rol van Vinaite precies zal zijn is nog niet bekend. Ook over de actrice is nog weinig bekend. Ze staat duidelijk aan het begin van haar carrière. In 2017 had ze met The Florida Project haar eerste grote rol.


Netflix werkt weer samen met maker Mudbound

Netflix gaat wederom samenwerken met Dee Rrees. De partijen werkten eerder al samen voor Mudbound en dat smaakt kennelijk naar meer. De filmmaker gaat nu aan de slag voor de streamingdienst met het project The Last Thing He Wanted. Deze Netflix Original Film wordt een verfilming van het boek van Joan Didion. Het schept direct flinke verwachtingen want de film Mudbound scoorde erg goed en maakte zelfs kans op meerdere Oscar’s.


Netflix is nu meer waard dan Disney

Gebruikers zijn dol op Netflix en onder andere daardoor is een aandeel Netflix op de beurs ontzettend veel geld waard. De afgelopen maand steeg de waarde van een aandeel en deze week bereikte het een waarde van 346,73 dollar. Daarmee is Netflix nu meer waard dan Disney en dat is een primeur.Intro kan nu ook met Chromecast overgeslagen worden

De mogelijkheid om de intro van een serie te kunnen skippen is één van de vele fijne functies van Netflix. Wie vaak een Chromecast gebruikt heeft echter gemerkt dat dit niet mogelijk was. Tot nu, want na een update heeft ook de Chromecast de optie om intro’s over te slaan. Je doet dat door een button aan te tikken op het scherm van je smartphone of tablet.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Bekijk ook eerdere edities van de Netflix Newsflash

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?