Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 22 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Ibiza niet blij met Netflix-film en dient claim in

Sinds afgelopen week is de Netflix Original Film beschikbaar en in Nederland werd de film al vaak bekeken. Toch is niet iedereen blij met de film over het Spaanse eiland. Met name het eiland Ibiza zelf niet, want zij zouden een schadeclaim ingediend hebben bij Netflix. Ibiza wilde niet dat er op hun eiland gefilmd werd en dus week de filmcrew uit naar een andere omgeving en wordt er gedaan alsof het op Ibiza is.


Opnames voor Jessica Jones seizoen 3 van start

Een paar maanden geleden keken we nog naar het tweede seizoen van Jessica Jones, maar inmiddels zijn de voorbereidingen voor seizoen 3 al in volle gang. Het schrijfwerk lijkt zelfs al (grotendeels) voltooid, want de opnames zijn al begonnen. Ondertussen vertelde Krysten Ritter (Jessica Jones) op Comicpalooza dat ze hard moet trainen om weer in shape te raken voor haar acteerklus.


Deze films en series verschijnen in juni op Netflix

Juni belooft een snikhete Netflix-maand te worden. De streamingdienst heeft alvast wat titels gedeeld die komende maand aan het aanbod worden toegevoegd en dat lijstje liegt er niet om. Zo zullen bijvoorbeeld nieuwe seizoenen van New Girl en The Americans verschijnen, maar gaat ook het derde seizoen van Shooter van start. Ook qua films valt er straks genoeg te genieten, met bijvoorbeeld Magic Mike.


Hierom verliet Ross Butler Riverdale voor 13 Reasons Why

Ross Butler heeft zeker in het tweede seizoen van 13 Reasons Why een grotere rol gekregen, maar ook in het eerste seizoen was hij al te zien. Butler is echter ook bekend als Reggie Mantle uit Riverdale, maar die serie verliet hij alweer enige tijd geleden. Er gingen geruchten dat hij Riverdale verliet om zich te richten op zijn rol als Zach in 13 Reasons Why. Butler geeft nu zelf tekst en uitleg.


Gaat Conor McGregor in Peaky Blinders acteren?

Onlangs werd bekend dat Peaky Blinders nog jaren doorgaat en Conor McGregor zou best een rol willen spelen in deze hitserie. De UFC-vechter voedde zelf de geruchten door op social media een foto te plaatsen waarin hij gehuld is in kleding die kenmerkend is voor Peaky Blinders.


Max Verstappen gevolgd door Netflix tijdens dramatisch weekend

Voor de Formule 1-documentaire die Netflix maakt richtte de streamingdienst de camera’s afgelopen weekend speciaal op Max Verstappen. De Nederlander leek aan een goed weekend bezig, totdat hij zijn auto in de vangrail van Monaco boorde. Daarmee waren zijn kansen op een goed resultaat verkeken. Hoe Verstappen het allemaal precies beleefde zal straks dus ook in de documentaire te zien zijn.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?