Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Annihilation • Magic Order • Marvel

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Productie van Netflix Original Film The King kan beginnen

De Netflix Original Film The King is klaar om in productie te gaan. De streamingdienst meldde dat de regisseur, schrijvers, producers en en cast voor The King rond is. David Michôd is naast regisseur ook één van de schrijvers. Dat doet hij met Joel Edgerton. De cast bestaat verder uit Timothée Chalamet (Call Me By Your Name), Joel Edgerton (Bright), Sean Harris (Mission: Impossible – Rogue Nation), Ben Mendelsohn (The Land of Steady Habits), Robert Pattinson (Good Time), Lily-Rose Depp (The Summoning, The Dancer), Tom Glynn-Carney (Dunkirk) en Thomasin Harcourt McKenzie (Leave No Trace).


Rosario Dawson mogelijk niet meer in Marvel-series

Rosario Dawson is in veel Marvel-series op Netflix te zien als Claire Temple. We leerden haar kennen in Daredevil, maar ze verzorgde ook Iron Fist en Luke Cage. Ze is dus eigenlijk niet meer weg te denken uit deze series, maar zelf zegt ze dat het goed mogelijk is dat ze niet meer terug zal keren in één van deze series. Eén van de redenen waarom het van haar niet per se hoeft is het feit dat haar dochter naar de middelbare school gaat en ze daarom niet meer aan de andere kant van de Verenigde Staten wil zitten.


Regisseur Alex Garland heeft geen trek in sequel Annihilation

De kans dat er een vervolg komt op Annihilation is klein. Regisseur Alex Garland heeft laten weten dat hij niet open staat voor een tweede deel van deze film. In maart kwam Annihilation in Nederland uit als een Netflix Original. Alleen in Amerika draaide Annihilation (kortstondig) in de bioscoop en dat is één van de pijnpunten voor Garland. Annihilation is echter gebaseerd op een boekenreeks. Mochten ook die andere boeken verfilmd worden, dan zal dat dus zijn zonder Garland als regisseur.


Uma Thurman pakt hoofdrol in Netflix Original Serie Chambers

Uma Thurman is gecast voor de hoofdrol in Chambers, een nieuwe Netflix Original Serie. Chambers draait om een meisje dat een donorhart heeft gekregen. Dat meisje wil meer weten over de mysterieuze dood van haar donor. Thurman zal de moeder van het overleden meisje spelen en zij komt dus in contact met het meisje dat onderzoek doet naar de dood van haar dochter.Eerste stripboek van Netflix komt binnenkort uit

Het eerste stripboek van Netflix komt over een paar weken uit. Tot voor kort richtte Netflix zich enkel op het produceren van films en series, maar met The Magic Order is ook het eerst project op print een feit. Het stripboek is het eerste resultaat van de overname van Millarworld, vorig jaar. Het is niet bekend of Netflix The Magic Order ook buiten de Verenigde Staten uit zal brengen, maar het boek kan ook online besteld worden.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Bekijk ook eerdere edities van de Netflix Newsflash

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?