Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 23 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Netflix plaagt Nederlands Elftal in Duitsland

Het Europees kampioenschap voetbal begint aanstaande vrijdag in Frankrijk en Nederland is er niet bij. Het is voor het eerst sinds 2002 dat de Nederlandse voetbalploeg niet deelneemt aan een groot toernooi. Vanuit het buitenland zijn hier al de nodige grappen over gemaakt en inmiddels heeft ook Netflix een duit in het zakje gedaan. In Duitsland is een gigantisch billboard van Netflix te zien, met daarop de dames van Orange is the New Black en de pijnlijke tekst: Voor iedereen die wél Oranje wil zien tijdens het EK.


Gelijk het OITNB-geheugen opfrissen met recap

Nu we het toch over Orange is the New Black hebben… Over tweeënhalve week is het al zover. Het vierde seizoen verschijnt dan exclusief op Netflix, maar wat is er in de voorgaande drie seizoenen ook alweer gebeurd? Voor wie geen tijd meer heeft om de drie seizoenen nog eens opnieuw te bekijken tot de lancering van OITNB seizoen 4 heeft Netflix een handige video op YouTube geplaatst. Daarin nemen ze je mee naar de eerdere gebeurtenissen in en buiten Litchfield en herken je de belangrijkste karakters gelijk weer.


Kinderprogramma voor Julie Andrews op Netflix

Julie Andrews werkt speciaal voor Netflix aan een nieuwe kinderreeks. Voor Julie’s Greenroom is er een samenwerking aangegaan met The Jim Henson Company, het bedrijf achter Sesamstraat en The Muppets. Andrews, onder andere bekend van The Sound of Music, is in haar eigen serie directrice van een toneelschool en leert ze haar Greenies zingen, dansen en acteren.


Trailer van Voltron: Legendary Defender vlak voor lancering beschikbaar

Vanaf 10 juni is de animatieserie Voltron: Legendary Defender als Netflix Original te zien. In de aanloop naar deze releasedate zijn er al verschillende beelden getoond en deze waren veelbelovend. Nu heeft de streamingdienst ook de officiële trailer vrijgegeven, zodat eenieder helemaal in de juiste stemming kan komen. Voltron: Legendary Defender is een nieuwe versie van de klassieke tekenfilmserie Voltron.


Tweede seizoen Marseille aangekondigd

Marseille krijgt een vervolg met een tweede seizoen. Sinds een maand is het eerste deel van de Franstalige Netflix Original te zien en de makers van de serie hebben nu groen licht gekregen van Netflix om ook het tweede seizoen uit te werken. Gezien het verloop van het verhaal is het besluit ook niet meer dan logisch, aangezien het een open einde betrof, maar was het uiteraard afwachten of Netflix tevreden was over de kritieken.


Netflix maakt ook Original in India

Netflix heeft een Original besteld in India. Er zal in India een serie gemaakt worden die gebaseerd is op het boek Sacred Games van schrijver Vikram Chandra. Corruptie, georganiseerde misdaad, politiek en spionage staan centraal in deze nieuwe Netflix Original. Voor deze serie wordt in India samengewerkt met het grootste productiehuis van het land.


Kijktip: Tyrant

Met 51 nieuwe titels op Netflix was het weer een krankzinnige week en dus lastig om een keuze te maken. De keuze is uiteindelijk gevallen op Tyrant. Deze serie verscheen 5 juni op Netflix en gaat over een Amerikaans gezin dat naar een fictief land in het Midden-Oosten vertrekt, omdat de vader van het gezin de zoon is van de leider van het land Abbudin. Hij is het echter niet eens met de manier waarop Abbudin geregeerd wordt en mengt zich in de politiek van het land. Het zorgt ervoor dat er geen weg meer terug is naar Amerika.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?