Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 23 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix gaat weer een verhaal van Stephen King verfilmen

Het verfilmen van verhalen van schrijver Stephen King is Netflix goed bevallen. Na Gerald’s Game en 1922 laat Netflix nu ook The Tall Grass verfilmen. Dit jaar hoeven we The Tall Grass nog niet op Netflix te verwachten, want de opnames zullen deze zomer beginnen. Wel is al bekend dat Vincenzo Natali is aangewezen als regisseur van het verhaal en James Marsden (Westworld) zou één van de hoofdrollen bekleden in The Tall Grass.

Rob Lowe en Kristin Davis in nieuwe kerstfilm van Netflix

Netflix zal komende winter met een aantal kerstfilms op de proppen komen. Naast de sequel van A Christmas Prince wordt er in Afrika een nieuwe kerstfilm opgenomen. Hierin zullen Rob Lowe en Kristin Davis de hoofdrol spelen. De film gaat Christmas in The Wild heten en ook de zoon van Rob Lowe zou een rol hebben in deze romantische film. In Christmas in the Wild zal er speciale aandacht zijn voor olifanten en andere bedreigde diersoorten.


The Rain gaat verder met tweede seizoen

Netflix heeft een tweede seizoen van The Rain besteld. Een paar weken na de lancering van het eerste seizoen staat nu dus al vast dat er een vervolg zal komen. The Rain is de eerste Deense Netflix Original en heeft wat weg van het verhaal van The 100. De serie werd positief ontvangen, waardoor een vervolg haast niet uit kon blijven.


Nieuwe Duitse Netflix-serie Perfume draait op filmfestival in München

Netflix heeft enige tijd geleden de streamingrechten van Perfume aangekocht. Deze serie zal het straks mogen aanbieden in alle niet-Duitstalige landen. Er wordt veel verwacht van deze serie. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Patrick Süskind. Het eerste resultaat zal eind deze maand getoond worden aan de bezoekers van het filmfestival in München.


Cameron Britton vond het zwaar om seriemoordenaar te spelen in Mindhunter

Acteur Cameron Britton ontving veel positieve reacties voor de manier waarop hij het personage Edmund Kemper neerzette in Mindhunter. Hij kroop in de huid van de seriemoordenaar, die in de jaren zestig van de vorige eeuw verantwoordelijk was voor tien moorden. In een interview geeft Britton nu aan dat het niet makkelijk was om zich in te leven in de rol van een seriemoordenaar.

Better Call Saul seizoen 4 heeft een releasedatum

Na lang wachten is eindelijk de releasedatum van Better Call Saul seizoen 4 bekendgemaakt. Althans, de releasedatum voor Amerika is bekend. Daar gaat Better Call Saul begin augustus van start. Nu is het wachten op de bevestiging vanuit Netflix. In onder andere Nederland geldt de Breaking Bad spin-off immers als een Netflix Original.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?