Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Riverdale • GLOW • Luke Cage

Alison Brie Netflix GLOW

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Drew Barrymore over haar personage in Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet is één van de meest absurde series die door Netflix gemaakt is. Drew Barrymore speelt daarin de hoofdrol. De steractrice speelt Sheila en ze begint als een volstrekt normaal persoon uit Santa Clarita, totdat ze opeens ondood blijkt te zijn en ze haar honger alleen maar kan stillen met mensenvlees. In gesprek met The Hollywood Reporter ging Barrymore in op de bizarre rol en wie daar voor verantwoordelijk is geweest.


Alison Brie spreekt over bijzondere cultuur bij GLOW

Het tweede seizoen van GLOW laat niet zo heel lang meer op zich wachten en dus neemt vanuit de pers de aandacht voor de cast weer toe. Eén van de belangrijkste castleden van de show is Alison Brie en zij sprak met Variety over GLOW. Bij de serie zijn veel andere vrouwen betrokken en dat zorgt volgens Brie voor een bijzondere cultuur binnen de serie. Ondertussen merkt ze dat ook de cultuur binnen Hollywood, mede door de hele #MeToo kwestie.


Netflix-baas Reed Hastings rekent af met 13 Reasons Why-criticasters

Het feit dat 13 Reasons Why door Netflix verlengd is voor een derde seizoen werd grotendeels met veel gejuich ontvangen. Er zijn echter ook nog steeds mensen die erg kritisch zijn op de Netflix Original, omdat het gevoelige onderwerpen bevat en kwetsbare mensen op verkeerde ideeën kan brengen. Reed Hastings, de grote baas bij Netflix, heeft in een interview gezegd dat hij begrijpt dat de serie controversieel is, maar dat niemand verplicht is om er naar te kijken.


Nieuwe foto’s van Luke Cage seizoen 2 verspreid

Over een paar weken wordt Luke Cage seizoen 2 gelanceerd door Netflix. De superheld van Marvel gaat dan een nieuwe uitdaging aan, met een nieuwe status. Die verwierf hij door zijn heldhaftige optreden in seizoen 1. Hij heeft er daardoor echter ook nieuwe vijanden bijgekregen. In de aanloop naar de release van het nieuwe seizoen van Luke Cage deelde Netflix nieuwe foto’s van de afleveringen die komen gaan.Pretty Little Liar-actrice mogelijk in Riverdale seizoen 3

Toen Pretty Little Liars na zeven seizoenen stopte was er voor de fans nauwelijks sprake van een zwart gat. Vrij snel na PLL begon namelijk Riverdale, een serie die perfect past bij de Pretty Little Liars-doelgroep. Het is dan ook geen toeval dat er in het derde seizoen van Riverdale ook een actrice die in Pretty Little Liars speelde wordt geïntroduceerd. Over de naam van die actrice wordt nu druk gespeculeerd.

Eerdere Netflix Newflash edities: