Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 24 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Netflix is het beste merk op social media

Tijdens de uitreiking van de Beste Social Media Awards is Netflix in de prijzen gevallen. De Nederlandse social media-afdeling van Netflix werd uitgeroepen tot het Beste Merk. Netflix nam het op tegen Coolblue, Heineken, KLM, NOS, WNF en AT5 en uiteindelijk werd er met een zeer klein verschil gewonnen. Netflix ontving 20,47 procent van de stemmen, tegen 20,33 procent voor Coolblue. Netflix werd genoemd voor de manier waarop het de community activeert.


Trailer van seksueel getinte Netflix Original Brahman Naman

Binnenkort is er een nieuwe Netflix Original film bij de streamingdienst te aanschouwen. Het seksueel getinte Brahman Naman verschijnt op 7 juli op Netflix en nu is hier de trailer van online verschenen. De film speelt zich af in India in de jaren tachtig. Brahman Naman gaat over drie jongeren die maar wat graag hun maagdelijkheid willen verliezen. Zij doen er dan ook (bijna) alles aan om deze doelstelling te voltooien.


Releasedatum Narcos seizoen 2 eindelijk bekend gemaakt

We hebben er lang op moeten wachten, maar nu is het eindelijk duidelijk wanneer Narcos seizoen 2 op Netflix verschijnt. Het is alweer bijna een jaar geleden dat het eerste seizoen hoge ogen gooide. Een paar dagen na die lancering werd zelfs al bekend dát er een tweede deel zou volgen. Daarna werd het lang stil, maar nu weten we dat Narcos seizoen 2 vanaf 2 september op Netflix staat. Dat maakte de streamingdienst bekend via een speciaal filmpje.


Netflix zoekt foodporn Instagrammer

Netflix biedt weer een droombaan aan. De streamingdienst is op zoek naar Instagrammers die het leuk vinden om over foto’s van eten te berichten. Voor de nieuwe reeks van Chef’s Table zoekt Netflix iemand die dol is op foodporn. Het is een geweldige job, want de gelukkige reist de hele wereld over om mooie kiekjes van fantastische gerechten te maken


Netflix bestelt twee titels en één film

Het nieuws van series en films die door Netflix worden besteld blijft maar komen. Afgelopen week werd bekend dat er weer twee series en één film zijn besteld. Zo legde Netflix de rechten van Girlboss vast, een serie over het gelijknamige boek. Ook werd er een nieuwe animatieserie besteld. Big Mouth wordt een komedieserie van tien afleveringen, waar onder andere een schrijver van Family Guy aan meeschrijft. Daar verwierf Netflix de rechten voor de film Divines. Deze Franse thriller maakte veel indruk tijdens het Filmfestival Cannes.


Stranger Things wordt een nieuwe Netflix-hit

Netflix heeft de trailer van Stranger Things seizoen 1 vrijgegeven. Op basis van die beelden én de reacties daarop zijn de verwachtingen hooggespannen. Deze thriller speelt zich af in de jaren tachtig in een rustig dorpje in Amerika. Als de jonge Will plotseling verdwijnt is de rust ver te zoeken in het plaatsje, helemaal als ze tijdens de zoektocht naar Will in aanraking komen met geheime experimenten en bovennatuurlijke krachten.


Kijktip: Trash

Wanneer drie arme Braziliaanse jongeren iets verdachts vinden op een vuilnisbelt, worden ze plots opgejaagd door de politie en moeten ze hun onschuld proberen te bewijzen.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?