Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 24 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Grace and Frankie omhelzen het ouderdom in seizoen 4

Er zijn details bekend geworden over het vierde seizoen van Grace and Frankie. Vance ontdekte dat het thema van het nieuwe seizoen van deze serie ‘coming of age’ wordt. Grace and Frankie zijn al aardig op leeftijd en bereiken inmiddels een punt dat ze hun ouderdom moeten accepteren. Waar ze in het vorige seizoen nog met vibrators in de weer waren, zullen ze zich nu dus mogelijk gaan richten op zaken die meer bij hun leeftijd past.

Twee nieuwe namen voor A Series of Unfortunate Events seizoen 2

In het tweede seizoen van A Series of Unfortunate Events zullen we ook de gezichten van Nathan Fillion en Tony Hale terugzien. Fillion is onder andere bekend van zijn rol in de serie Castle, terwijl Hale vooral bekend is van Arrested Development. Beide mannen zullen dus een rol spelen in het nieuwe seizoen van A Series of Unfortunate Events, maar over de inhoud daarvan is nog niets bekend geworden. Wel weten we dat A Series of Unfortunate Events seizoen 2 over de boeken vijf tot en met negen gaat van de reeks.


The CW-collectie is bijna compleet op Netflix

We kunnen terugkijken op een ongekende week van Netflix. In één week verschenen er nieuwe seizoenen van Orange is the New Black en Suits en daarnaast werd The CW-collectie op Netflix nog verder uitgebreid. Er werd al een tijdje op gewacht, maar de series The Flash, DC Legends of Tomorrow en Supergirl zijn nu ook te streamen via Netflix. Allemaal dankzij de deal tussen The CW en de streamingdienst. De collectie is nu echt bijna compleet!


Insatiable moet gat van Gossip Girl opvullen op Netflix

Netflix heeft naar verluid de rechten van een serie bemachtigd die nu al vergeleken wordt met Gossip Girl. Insatiable is gebaseerd op een een waargebeurd verhaal over een ontevreden advocaat die coach van schoonheidswedstrijden wordt. Onder haar hoede vallen meiden met de nodige problemen. Insatiable zal uit dertien afleveringen bestaan en werd na de pilotfase niet besteld door The CW. Netflix ziet wel brood in de serie en heeft de serie besteld.

Sense8 komt echt niet meer terug

Het nieuws dat Sense8 na twee seizoenen gecanceld is door Netflix is hard aangekomen bij de fans. Op social media werden diverse campagnes op touw gezet, in de hoop Netflix hiermee te bereiken én te overtuigen om toch een derde seizoen te bestellen. Inmiddels is er gereageerd op de smeekbedes. Daarmee wordt aangegeven dat de teleurgestelde fans gehoord worden, maar goed nieuws kwam er niet. Er werd nogmaals benadrukt dat Sense8 echt ten einde is gekomen. Ted Sarandos, chief content officer, heeft inmiddels ook laten weten dat zelfs voor Netflix de kosten te hoog zijn, omdat het publiek te klein is.


Te gekke infographic over Orange is the New Black

Het vijfde seizoen van Orange is the New Black is gelanceerd en dat kan je bijna niet ontgaan zijn. Inmiddels hebben de eerste fans het complete nieuwe seizoen al uitgekeken. Of je nu nog moet beginnen aan het nieuwe seizoen, of al klaar bent, het is voor iedereen leuk om even naar de fraaie infographic te kijken die is gemaakt door Stylight. In de infographic is te zien op welke locaties van de gevangenis Litchfield opvallende gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Waar vonden bijvoorbeeld de meeste vechtpartijen plaats? Waar werd er vaak gezoend door de gevangen. Het staat allemaal in de infographic.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?