Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 24 2018

Archie Riverdale

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Riverdale-ster KJ Apa in nieuwe film van Netflix

De populariteit van KJ Apa is er sinds hij in Riverdale te zien is niet minder op geworden. Als Archie heeft hij er hordes fans bij en voor hen is er goed nieuws. KJ Apa zal namelijk in een nieuwe film van Netflix spelen. Het gaat om de film The Last Summer en draait om een groep tieners voordat ze naar college gaan. Een nieuwe coming of age film dus die naast KJ Apa nog veel meer bekende gezichten kent.

Richard Armitage bevestigt derde seizoen Castlevania

Op dit moment wachten we nog op het tweede seizoen van Castlevania, maar nu al lijkt het al zeker dat er een derde deel zal komen. De anime-serie van Netflix is volgens Richard Armitage nu al zeker van een vervolg na het tweede seizoen. Volgens Armitage zullen de opnames van Castlevania seizoen 3 spoedig van start gaan, terwijl het nog niet bekend is wanneer Castlevania seizoen 2 verschijnt.


Releasedatum Orange is the New Black is bekend

Netflix heeft de releasedatum van Orange is the New Black seizoen 6 bekend gemaakt. De roep om de releasedatum werd steeds groter, omdat nieuwe seizoenen van OITNB vaak in juni op Netflix verschenen. Dat zal nu niet het geval zijn, want de streamingdienst maakte bekend dat seizoen 6 eind juli gereleased zal worden.


Titels afleveringen Luke Cage seizoen 2 hebben connectie met muziek

De muziek zal in Luke Cage seizoen 2 een belangrijke rol krijgen. Dat er veel aandacht aan muziek besteed wordt in de Netflix Original blijkt ook uit de titels van de afleveringen. Deze hebben namelijk allemaal een connectie met muziek die bij de serie past. De titels zijn met name afgeleid van nummers van Pete Rock en CL Smooth.


Meer Barbra Streisand op Netflix

Er komen meer titels van Barba Streisand op Netflix. In totaal gaat het om zes muziekspecials en de film A Star is Born. De muziekspecials zijn opgenomen tussen 1965 en 2001. Daarnaast mag er dus ook nog de film verwacht worden die over Streisand gemaakt werd. Streisand en Netflix lijken een goede combinatie, want er is ook al een documentaire over haar van Netflix verschenen. Bovendien speelt ze een rol in de nieuwe serie The Politician.

Stranger Things seizoen 3 heel anders dan de andere seizoenen

Voor het derde seizoen van Stranger Things slaan de makers weer een nieuwe weg in. Noah Schnapp (Will Byers) heeft in gesprek met The Hollywood Reporter meer verteld over dit deel. Zo liet hij bijvoorbeeld los dat het derde seizoen in 1985 zal afspelen en in een ander seizoen dan we gewend zijn. “Dit seizoen is heel anders. Dit komt omdat het zich afspeelt in de zomer. Hierdoor krijg je een hele andere kant te zien van iedereen.”

Eerdere Netflix Newflash edities: