Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Everything Sucks! • The End of the F***ing World

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Netflix filmt voor Dope in Beek, politie doet inval

Netflix is momenteel bezig met de opnames van het derde seizoen van Dope. In deze docuserie volgt Netflix drugsgebruikers, dealers en de politie. Voor het nieuwe seizoen worden er ook opnames gemaakt in Nederland, zo blijkt uit berichtgeving van de Limburger. Tijdens de opnames is het namelijk niet helemaal goed gegaan, want terwijl er een interview met een drugshandelaar plaatsvond, viel de politie binnen. Zij luisterden de verdachte namelijk af. De politie arresteerde de mannen en ook de makers van Dope werden verhoord.


CBC en Netflix werken weer samen aan een serie

Het is Netflix en CBC schijnbaar goed bevallen om samen verantwoordelijkheid voor een serie te nemen. Na Anne met een E werken beide partijen nu weer samen en wel aan de serie Northern Rescue. Dit wordt een familie avonturen serie van Don Carmody Television. Belangrijke rollen in Northern Rescue zullen weggelegd zijn voor Amalia Williamson, SPencer MacPherson en Taylor Thorne.


Waarom vervolg Shadowhunters zo lang duurt

Het nieuws dat Shadhowhunters na drie seizoenen stopt kwam als een behoorlijke schok. Tegelijkertijd werd gemeld dat het restant van het seizoen nog lang op zich zal laten wachten. Een vervelend bericht, maar uitvoerend producent Todd Slavkin, heeft nu meer toelichting gegeven. Zo maakte hij bijvoorbeeld duidelijk dat er bewust voor is gekozen om de resterende afleveringen pas in 2019 uit te zenden. Hierdoor hebben de makers meer tijd om voor een einde te zorgen ‘die de kijker verdient’.


Maker The End of the F***ing World maakt nieuwe serie voor Netflix

Over een tweede seizoen van The End of the F***ing World is nog altijd niets bekend, maar Netflix weet wel dat het meer werk van de maker ervan wil zien. Charlie Covell gaat namelijk een nieuwe serie voor de streamingdienst maken. De titel is ook al bekend: KAOS. Het wordt net als TEOTFW een zwart-komische serie. Wanneer KAOS op Netflix moet verschijnen is nog niet bekend.Waarom Everything Sucks! gecanceld is door Netflix

Het werd Netflix niet in dank afgenomen toen zij bekendmaakten dat Everything Sucks! na één seizoen al gecanceld werd. Uitspraken over kijkcijfers doet de streamingdienst nooit, maar in een uitgebreid interview met Vulture heeft vice-president Cindy Holland van de afdeling Original Content wel tekst en uitleg gegeven. Zo bleek bijvoorbeeld dat er niet voldoende mensen de serie afkeken.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?