Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 25 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Orange is the New Black-actrice staat op immens festival in Las Vegas

Volgers van Orange is the New Black hebben kunnen constateren dat Tiffany ‘Pennsatucky’ Doggett in de loop der seizoenen behoorlijk veranderd is. Als drugsverslaafde bitch dacht dat zij het woord van Jezus door te moeten geven. Inmiddels toont ze vaker haar gevoelige kant en in het echte leven blijkt ze nog een totaal andere kant te hebben. Afgelopen weekend trad Taryn Manning namelijk op als DJ tijdens het festival EDC Las Vegas. Op dit festival komen honderdduizenden mensen af en daar konden ze dus ook Manning zien draaien op de Kalliope Art Car.


Het begin van 13 Reasons Why seizoen 2

Er is een start gemaakt aan het tweede seizoen van 13 Reasons Why. Christian Navarro, Tony in 13 Reasons Why, deelde vorige week op zijn social media-kanalen dat ze zijn gestart met de opnames van het nieuwe seizoen. We weten inmiddels ook al iets meer over de inhoud van dit tweede seizoen van 13 Reasons Why. Er is bekend gemaakt dat 13 Reasons Why seizoen 2 vooral over de nasleep van de zelfmoord van Hannah Baker gaat. Daarnaast wordt er ook veel aandacht aan Jessica besteed.


Michiel Huisman scoort eerste rol in nieuwe Netflix Original Serie

Op een Nederlandse Netflix Original moeten we nog even wachten, maar er komt binnenkort wel een serie uit met Michiel Huisman in de hoofdrol. Momenteel is Huisman misschien wel de meest succesvolle Nederlandse acteur in international opzicht. Nu is hij gestrikt voor de nieuwe Netflix Original Serie The Hauning of Hill House. Huisman is de eerste acteur die is gecast voor deze serie, die gebaseerd is op het gelijknamige horrorverhaal. Het is ook al bekend welke rol Huisman krijgt in The Haunting of Hill House.Releasedatum van Netflix Original Mindhunter mogelijk gelekt

Een paar maanden geleden toonde Netflix een eerste nieuwsgierig-makende teaser van de nieuwe Netflix Original Serie Mindhunter, maar sindsdien bleef het stil rondom deze serie van David Fincher. Collider claimt nu echter de releasedatum van Mindhunter achterhaald te hebben. Als zij het bij het rechte eind hebben, dan moeten we nog zo’n vier maanden wachten, want op 13 oktober moeten alle afleveringen toegevoegd worden aan het aanbod.


Kiefer Sutherland (Designated Survivor) naast acteur ook rockster

Kiefer Sutherland kennen we allemaal van 24 en natuurlijk Designated Survivor. Wat veel mensen niet wisten is dat Sutherland ook als zanger actief is. Afgelopen weekend trad hij op met zijn rockband in Nederland. Sutherland bezocht in Tilburg een poppodium en trad ook op in de Amsterdamse Melkweg.


Releasedatum Star Trek: Discovery op Netflix is bekend

We kunnen eindelijk echt gaan aftellen naar de release van Star Trek: Discovery op Netflix. Enige tijd geleden werd samen met de sneekpeak al bekend gemaakt dat de nieuwste Star Trek-serie vanaf de herfst op Netflix te zien zou zijn. Nu is hier door de streamingdienst een concrete datum aan toegevoegd. Eind september is het zover.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?