Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 25 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Veel vraag naar vervolg van The Kissing Booth

The Kissing Booth is in korte tijd uitgegroeid tot een veelbekeken film op Netflix. De kijkers zijn fan en snakken zelfs naar een sequel. Inmiddels heeft ook de schrijfster van het boek, waar de film op gebaseerd is, zich gemengd in de discussie. Op haar social media deelde ze een poll en daarvan was de uitslag nogal duidelijk. Ook zelf leek ze wel bereid te zijn om een vervolgverhaal te schrijven.

Wederom problemen bij Star Trek: Discovery: showrunner weg

Ondanks dat Star Trek: Discovery seizoen 1 prima is ontvangen door de kijkers blijft de serie kampen met problemen. In de aanloop naar het eerste seizoen was dat al het geval en werd de releasedatum zelfs steeds uitgesteld. Ook het maken van Star Trek: Discovery seizoen 2 verloopt niet vlekkeloos. Aaron Harberts en Gretchen J. Berg zijn ontslagen als showrunners van de serie. Niet omdat zij een andere richting op wilden met STD, maar omdat zij niet prettig in de omgang waren.


Netflix neemt Lucifer over en bestelt seizoen 4

Netflix heeft een vierde seizoen van Lucifer besteld en neemt daarmee dus de serie over van Fox. Door de fans, cast en crew van Lucifer is er wekenlang campagne gevoerd om er een vierde seizoen uit te slepen en dat is op het nippertje dus gelukt. Het besluit moest voor 16 juni genomen worden, omdat anders de acteurs vrij waren om aan andere klussen te beginnen. Netflix hapte op het juiste moment toe, waarna de reacties binnenstroomden.


Spotify en Netflix maken app ter promotie van Queer Eye seizoen 2

Netflix heeft afgelopen week het tweede seizoen van de populaire reeks Queer Eye gereleased. Ter promotie daarvan werkte de streamingdienst samen met Spotify. De streamingbedrijven maakten een plug-in waarmee gecheckt kan worden met welk lid van de Fab Five jouw muzieksmaak het meest overeenkomt.


OITNB-actrice Yael Stone bevalt van dochtertje

Yael Stone is bevallen van een dochtertje. De Australische actrice is voornamelijk bekend vanwege haar rol als Lorna Morello in Orange is the New Black. Pemau is de naam van het dochtertje en daarmee is het kindje vernoemd naar haar betovergrootmoeder. Jack Manning Bancroft is de vader van Pemau.

Docu met Martin Garrix verschijnt in juli op Netflix

Er verschijnt begin juli een documentaire waarin Martin Garrix een prominente rol speelt op Netflix. In What We Started laat de regisseur zien welke ontwikkelingen de dancescene heeft ondergaan. De Nederlandse dj Martin Garrix speelde daar een belangrijke rol in. Hetzelfde geldt voor Carl Cox, die eveneens een hoofdrol in What We Started heeft.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?