Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Better Call Saul • Songfestival • The Crown

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Rol Armstrong-Jones in The Crown gaat naar Ben Daniels

Ben Daniels is gecast om de rol van Anthony Armstrong-Jones te vertolken in het derde en vierde seizoen van The Crown. Daniels werd onder andere bekend van zijn rollen in House of Cards (Adam Galloway) en The Exorsist (Father Marcus Keane) en gaat nu dus een rol spelen in het nieuwe seizoen van The Crown. Daarmee is er wederom een nieuw castlid bekend gemaakt. De afgelopen tijd werden steeds meer nieuwe castleden bekend, omdat er door een tijdsprong in de serie afscheid werd genomen van de huidige cast.


Overlap met Breaking Bad wordt in Better Call Saul seizoen 4 nog duidelijker

Over ongeveer anderhalve maand gaat Better Call Saul seizoen 4 van start. In de drie voorgaande seizoenen zagen we al wat personages uit Breaking Bad terugkomen en de makers hebben nu laten weten dat in seizoen nog meer overlap zal zijn met de hitserie. Zo zal Lalo ten tonele verschijnen. Een personage die niet in Breaking Bad speelde, maar wel genoemd werd in het tweede seizoen. Daarnaast houden de makers nog een mystery guest geheim.


Netflix hoopt met Hache op evenaring La Casa de Papel-succes

Netflix heeft de serie Hache besteld. Ook dit is weer een Spaanse Netflix Original en daarmee hoopt de streamingdienst dus het succes van La Casa de Papel te evenaren. Natuurlijk is niet alles wat Spaans is een garantie voor succes, maar het werkt mee dat Hache geschreven is door Véronica Fernández. Zij schreef ook aan de succesvolle Spaanse reeks Velvet Collection.


Hoofdrol voor Jason Ritter in Raising Dion

Jason Ritter heeft de hoofdrol gekregen in de nieuwe, aanstaande, Netflix Original Raising Dion. In deze bovennatuurlijke serie draait het om een alleenstaande moeder. Haar zoontje blijkt een speciale gave te hebben, maar wat hij daar precies mee kan is niet duidelijk. Terwijl zij en haar zoon dat proberen uit te vinden moet ze hem ook nog de nodige bescherming bieden.Opnames Jessica Jone seizoen 3 nu al van start

Tussen het eerste en tweede seizoen van Jessica Jones zat een enorm lang tijd. Op seizoen 3 zullen we minder lang hoeven wachten, want de opnames voor het nieuwe seizoen zijn nu al van start gegaan. De cast en crew zijn een paar maanden nadat seizoen 2 op Netflix is verschenen dus alweer bij elkaar gekomen. Tot het einde van het jaar zullen er opnames plaatsvinden, waarna de makers de montageruimten in duiken.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?