Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 26 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Gastrol voor Gloria Estefan in One Day at a Time seizoen 3

In het derde seizoen van One Day at a Time zal er een gastrol weggelegd zijn voor Gloria Estefan. De zangeres heeft de themesong van de serie al ingezongen en is groot fan van de serie, waarvan het derde seizoen in 2019 verwacht wordt op Netflix. Met een gastrol in de serie gaat er voor haar een droom in vervulling. In seizoen 3 van One Day at a Time zal de Cubaanse Mirtha spelen, de jongere zus van Lydia.

Toni Collette speelt hoofdrol in serie Unbelievable

De hoofdrol in de serie Unbelievable is naar Toni Collette gegaan. De serie zal gebaseerd zijn op An Unbelievable Story of Rape, een artikel dat de Pulitzer Prize won. De serie gaat over een meisje dat wordt veroordeeld omdat ze zou hebben gelogen over een verkrachting. Twee vrouwelijke rechercheurs doen onderzoek naar de waarheid van het verhaal. Behalve Collette zijn ook Merritt Wever en Kaitlyn Dever gecast voor Unbelievable.


Suits, Orange is the New Black en meer in juli op Netflix

Netflix heeft een prachtige lijst vrijgegeven van titels die in juli aan het aanbod toegevoegd zullen worden. Eyecatcher is zonder meer het zesde seizoen van Suits, waar al lang naar uitgekeken wordt. Ook Orange is the New Black seizoen 6 is terug te zien in de lijst en hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor de volledige franchise van Fast & Furious.


Call the Midwife-actrice te zien in The Crown seizoen 3

De cast van The Crown heeft verder vorm gekregen, want ook Erin Doherty is gecast voor het derde seizoen. Vorige week werd bekend dat Ben Daniels Anthony Armstrong-Jones zal spelen in de succesreeks. Doherty is voornamelijk bekend van Call the Midwife en in The Crown zal zij de dochter van Queen Elizabeth en Prince Philip spelen. Doherty is prinses Anne in de serie.


Wederom slecht nieuws voor Brendan Dassey

Het Amerikaanse Supreme Court heeft geweigerd om de zaak van Bredan Dassey aan te nemen. Dassey werd wereldberoemd door de Netflix-docu Making a Murderer. Daarin was te zien hoe de jongen onder druk werd gezet door de politie om een verklaring af te leggen over de moord op Teresa Halbach. In december oordeelde een jury dat Dassey vrijwillig een bekentenis heeft afgelegd. De advocaten van Dassey hoopten in beroep te kunnen gaan, maar dat had geen succes.

Dit weten we al over het vierde seizoen van Lucifer

Nu het besef langzaam is doorgedrongen dat er dankzij Netflix een vierde seizoen van Lucifer komt beginnen de fans zich af te vragen wat daar van verwacht mag worden. Binnen een week is alvast duidelijk geworden dat het seizoen uit tien afleveringen zal bestaan, maar de showrunners zijn er van overtuigd dat er meer in het vat zit.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?