Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: 13 Reasons Why • Murder Mystery

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Cast Murder Mystery na Sandler en Aniston verder aangevuld

Jennifer Aniston en Adam Sandler hebben flink wat nieuwe acteurs verwelkomd in de cast van Murder Mystery. Enige tijd geleden werd al bekend dat Sandler en Aniston weer samen zouden gaan pelen in de whodunit Murder Mystery. Zij zullen de hoofdrollen uiteraard bekleden, maar de cast is nu aangevuld met de volgende acteurs en actrices: Luke Evans, Gemma Arterton, Terrence Stamp, Olafur Darri Olafsson en Dany Boon.


Netflix bestelt serie gebaseerd op verhaal van Salman Rushdie

Netflix gaat één van de beroemdste werken van schrijver Salman Rushdie verfilmen. Het gaat om Midnight’s Children en van dit boek zal een serie worden gemaakt. Het verhaal van de Brits-Indische schrijver is wereldberoemd. Met de serie denkt de streamingdienst een wereldwijd publiek aan te kunnen spreken, maar hoopt het bovendien voet aan de grond te krijgen in India, waar het een enorme potentie ziet.


Justin Prentice vertelt over ‘zijn’ personage in 13 Reasons Why

Bryce Walker is zonder twijfel het minst sympathieke personage van 13 Reasons Why. Zeker in het tweede seizoen werd aangetoond hoe Walker in elkaar zit en dat hij er alles voor over heeft om uit de problemen te blijven. Zijn reputatie is echter flink beschadigd, maar in een gesprek met The Hollywood Reporter sprak Justin Prentice, de bespeler van Bryce, over types zoals Bryce. Hij denkt dat er ook voor zulke types hoop is, omdat mensen die zich monsterlijk gedragen uiteindelijk geen monsters zijn.


Eerste teaser van Better Call Saul seizoen 4

Sinds de releasedatum van Better Call Saul seizoen 4 bekend is kunnen wij eigenlijk al niet meer wachten. Toen daar deze week de eerste beelden van het nieuwe seizoenen bijkwamen werden we helemaal ongeduldig. Eerder liet de maker van Better Call Saul al weten dat er in seizoen 4 nog meer overlap met Breaking Bad zal zijn en dat is in de eerste teaser te zien ook.Cast Raising Dion is nu rond

Vorige week meldden we nog dat Jason Ritter is gecast voor de nieuwe Netflix Original Serie Raising Dion, inmiddels is de cast compleet. Ja’Siah Young zal in de huid van Dion Reese kruipen, de intelligente zevenjarige jongen waar de serie om draait. Hij bezit een bijzondere gave, maar dat baart zijn moeder juist zorgen. Zij (Nicole Reese) wordt gespeeld door Alisha Wainwright, bekend van Shadowhunters. Met dit castnieuws is de cast van Raising Dion nu rond.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?