Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 27 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix nieuwkomer Calibre wint gelijk een prijs

Afgelopen vrijdag werd de Netflix Original Film Calibre gelanceerd en deze thriller is gelijk in de prijzen gevallen. Calibre werd getoond op het Edinburgh International Film Festival en daar werd de film verkozen tot beste Britse film. De film draait om twee jeugdvrienden die samen in de Schotse Highlands gaan jagen. Wat ze daarna overkomt hadden ze echter nooit kunnen verzinnen.

Netflix bestelt martial artsserie Wu Assassins

Fans van series waarin martial arts een belangrijke rol speelt kunnen straks hun hart ophalen. Netflix heeft namelijk de serie Wu Assassins besteld. Er zullen tien afleveringen voor de nieuwe serie gemaakt worden. De serie speelt zich af in San Francisco en de hoofdrol is weggelegd voor Iko Uwais. De acteur uit Indonesië is onder andere bekend van The Rain. Naast de hoofdrol zal hij ook de choreografie van de martial artsscènes op zich nemen.


Nederlandse topserie Vuurzee verschijnt op Netflix

De Nederlandse topserie Vuurzee komt naar Netflix. Tussen 2005 en 2009 speelde deze serie, met bekende acteurs als Sylvia Hoeks en Mark Rietman en nu zal Vuurzee dus ook op Netflix te zien zijn. Vanaf 13 juli is het zover en het heeft er alle schijn van dat dit voortkomt uit de deal die NPO onlangs sloot met Netflix.


Crossover-aflevering van Queer Eye en Nailed It!

In juni verscheen het tweede seizoen van zowel Nailed It! en Queer Eye op Netflix. Beide realityseries zijn in korte tijd erg populair geworden en de streamingdienst heeft beide series nu met elkaar verbonden. Er is namelijk een crossover-aflevering van Queer Eye en Nailed It! gemaakt. De Fab Five kwam naar de testkeuken en zorgde voor nog meer hilarische taferelen.


Champions na één seizoen al gecanceld

Op Netflix is sinds kort het eerste seizoen van Champions te zien. Daar zal het ook bij blijven, want de serie is door NBC gecanceld. De serie is hier in Nederland als Netflix Original toegevoegd aan het aanbod, omdat de streamingdienst de exclusieve uitzendrechten heeft voor buiten Amerika. Het besluit om al dan niet door te gaan met de serie lag echter gewoon bij NBC en zij hadden er geen fiducie in dat Champions nog toekomst had.

De Beste Titels van juni op Netflix

De Beste Titels van juni op Netflix zijn bekend. Naast de door jullie gekozen lijstjes, stelden wij zelf ook de Beste Titels van de maand samen. Dat resulteerde in een lijst met Beste Series van juni, Beste Films van juni en Beste Documentaires van juni.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?