Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 28 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Netflix kondigt nieuwe horrorserie Ghoul aan

De Indiase horrorserie Ghoul is door Netflix aangekondigd. Vanaf 24 augustus stelt de streamingdienst de horrorserie wereldwijd beschikbaar. Ghoul zal uit drie afleveringen bestaan en is na Sacred Games de volgende serie die er voor moet zorgen dat Netflix ook in India groeit. Sacred Games kwam vorige week uit op Netflix en kende een goed openingsweekend met een 9.5 als gemiddeld cijfer op IMDb.

House of Cards-redder Robin Wright spreekt over Spacey

Dat het zesde seizoen van House of Cards ondanks alle ophef rondom Kevin Spacey gemaakt is, is volgens actrice Patricia Clarkson (Jane Davis in de serie) voor een groot deel te danken aan Robin Wright. Haar kennen we natuurlijk als Claire Underwood, een bikkelharde vrouw. Achter de schermen is ze heel anders, want zij maakte zich sterk voor de toekomst van House of Cards, waardoor iedereen die meewerkt aan de serie zeker bleef van hun werk. Inmiddels heeft Wright zelf ook gereageerd op de beschuldigingen aan het adres van Spacey, waarmee ze dus zo lang samenspeelde. Voor haar kwam het nieuws toch als een verrassing.


Eerste beelden van Better Call Saul seizoen 4

Het wachten op het vierde seizoen van Better Call Saul is bijna voorbij. De releasedatum in Nederland moet nog bevestigd worden door Netflix, maar in Amerika gaat de Breaking Bad spin-off begin augustus verder. Inmiddels is de eerste officiële trailer gelanceerd door de makers van het vierde seizoen. Daarnaast verschenen er meerdere stills.


Castlevania seizoen 2 verschijnt in oktober in plaats van deze zomer

Er is een exacte releasedatum voor het tweede seizoen van Castlevania. Eerder werd nog verwacht dat dit in de zomer van 2018 zou zijn, maar de animeserie van Netflix komt iets later uit. Warren Ellis, verantwoordelijk voor het script van Castlevania, maakte op social media bekend dat het tweede seizoen op 26 oktober uitkomt. Trevor Belmont deelde op social media ook gelijk wat foto’s van het nieuwe seizoen.


Hopper over de twee grote mysteries in Stranger Things

Chief Hopper is in Stranger Things uitgegroeid tot één van de favoriete personages van de fans. Zijn rol is dan ook steeds groter geworden, maar over zijn personage is wel een hoop nog onduidelijk. Er hangt veel mysterie om Hopper en volgens David Harbour, de vertolker van Hopper, zijn er twee grote mysteries. Hij praat er zelf over.

Deze films op Netflix horen bij jouw sterrenbeeld

Heb je echt geen idee meer wat je nog op Netflix kunt kijken? Dan hebben wij nu de ideale oplossing voor jou. We zijn op zoek gegaan naar titels die uitstekend bij jouw sterrenbeeld passen. Zo heb je de komende tijd nog genoeg films om te bekijken.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?