Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Orphan Black • Applegate • Puerta 7

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Christina Applegate te zien in nieuwe komedieserie van Netflix

Christina Applegate is gecast voor de Netflix Original komedieserie Dead To Me. Will Ferrell is één van de schrijvers van deze komedie en Applegate zal in Dead To Me een weduwe spelen. Ze bouwt een bijzondere band op met een vrije geest met een groot geheim. De laatste rol in een serie voor Applegate was alweer zes jaar geleden. Toen speelde ze in Up All Night.


Netflix komt met animatieserie van maker Avatar: The Last Airbender

Avatar: The Last Airbender heeft een grote schare fans en voor hen is er nu goed nieuws. De maker van deze animatieserie zal in opdracht van Netflix aan een nieuwe serie werken. The Dragon Prince wordt tevens ontwikkeld in samenwerking met Justin Richmond, wiens naam bekend is van de Uncharted-spellen op de PlayStation. The Dragon Prince zal draaien om drie jonge helden in een fantasy-wereld. Er woedt oorlog in het land en zij moeten proberen vrede te stichten.


Ben Affleck en Anne Hathaway spelen in The Last Thing He Wanted

Netflix blijft gerenommeerde namen strikken voor films en series. In deze Newsflash werd Christina Applegate al genoemd en vorige week werd Mark Wahlberg vastgelegd. Ook Anne Hathaway en Ben Affleck zullen in 2019 te zien zijn in een film van Netflix. De twee sterren zijn gecast voor The Last Thing He Wanted. Deze film zal gebaseerd zijn op het boek van Joan Didion uit 1996. Dee Rees neemt de regie voor de film op zich.


Tatiana Maslany wil Orphan Black-reünie op bejaardenleeftijd

De laatste aflevering van Orphan Black verscheen alweer bijna een jaar geleden op Netflix. Na vijf seizoenen kwam de serie ten einde, maar in de wereld van series kan er altijd nog een vervolg komen. Daar wordt dan ook vurig op gehoopt door de fans en Tatiana Maslany heeft de deur nu op een kier gezet, maar we zullen wel lang moeten wachten op het moment dat de deur volledig geopend wordt. Het lijkt Maslany pas zinvol om een reünie te maken als de personages tientallen jaren ouder zijn.Puerta 7 wordt Netflix derde Argentijnse serie

Netflix heeft de serie Puerta 7 besteld. Dit wordt alweer de derde Argentijnse Netflix Original. De streamingdienst is erg overtuigd van series uit Midden- en Zuid Amerika, want er worden regelmatig series en films besteld. Puerta 7 is gecreëerd door Martin Zimmerman. Hij schreef eerder al met succes de verhalen van Ozark en Narcos. Waar Puerta 7 precies over zal gaan is nog onduidelijk, maar het staat vast dat voetbal een belangrijk onderdeel uit zal maken van de reeks.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?