Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 29 2015

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. Wekelijks zijn er grote en minder grote nieuwtjes over Netflix. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Grote namen voor Daredevil seizoen 2

Het tweede seizoen van Daredevil krijgt steeds meer vorm. Zo is bekend geworden dat Elodie Yung de rol van Elektra Natchios op zich zal gaan nemen. Zij is de potentiële liefde voor Matt Murdock. “Een mysterieuze vrouw uit Matt Murdocks verleden, wiens gevaarlijke en exotische wegen meer kunnen zijn dan hij aan kan”, zo klinkt het in de persverklaring van Marvel. Jon Bernthal werd eerder al aangekondigd als The Punisher. Na het grote succes van Daredevil seizoen 1 zal het tweede seizoen komend jaar op Netflix verschijnen.


Netflix heeft geen interesse in Hannibal

De producers van Hannibal hebben voor niets op de deur geklopt van Netflix. NBC kondigde onlangs aan na het derde seizoen niet verder te gaan met de serie. Hannibal is met name buiten de Verenigde Staten populair, in Amerika lopen de kijkcijfers hard terug. Producer Bryan Fuller dacht de serie snel te kunnen onderbrengen, maar zowel Netflix als Amazon hebben besloten om de rechten niet over te kopen.


Derde Netflix Original Film aangekondigd

Met Beasts of no Nation zal op 16 oktober de eerste film als Netflix Original verschijnen. True Detective-regisseur Cary Fukunaga neemt de titel voor zijn rekening, met Idris Elba als hoofdrolspeler. Elba is vooral bekend van de BBC-serie Luther. Eerder werden The Ridiculous Six en Crouching Tiger: The Green Legend aangekondigd. De parodie op The Hateful Eight verschijnt op 11 december, Crouching Tiger is aangekondigd voor begin 2016. Lees hier meer over de Netflix Original Films.


Eindelijk Netflix kijken in het vliegtuig

De vakantie komt eraan en dus proppen we ons allemaal in de vliegtuigen richting de mooiste bestemmingen. In Europa is er vaak nog geen Wi-Fi beschikbaar, maar mocht je naar de Verenigde Staten gaan is dat andere koek. De diverse maatschappijen zijn inmiddels met elkaar in gevecht. Virgin America biedt al Wi-Fi aan tot 140 Gbps, dat is tien keer sneller dan de concurrentie. Voor deze superdienst moeten we nog wel wachten tot begin 2016. Het zal als eerste worden ingevoerd op de Airbus A320, die gaat vliegen op Hawaï. Netflixen in het vliegtuig komt nu dus wel heel dichtbij.


Even geen Pretty Little Liars op Netflix

Het zesde seizoen van Pretty Little Liars is in volle gang, maar op dinsdag 14 juli was er even geen nieuwe aflevering te zien. Normaal gesproken verschijnt er iedere week een episode van Pretty Little Liars op Netflix, maar deze week is er een rustweek ingelast. De pauze is gelukkig maar van korte duur, want de volgende aflevering is op 21 juli te bekijken op Netflix.


Depardieu heeft hoofdrol te pakken in Netflix Original Marseille:

Het gerucht ging in mei al, maar het nieuws is inmiddels ook door Netflix zelf bevestigd: Gérard Depardieu heeft de hoofdrol in Marseille toegewezen gekregen. Marseille wordt de eerste Franstalige Netflix Original Serie en is vergelijkbaar met House of Cards, waarmee Netflix wereldwijd successen boekt. Depardieu is bekend geworden door zijn rol als Obelix in Asterix en Obelix, maar is met name in zijn geboorteland, Frankrijk, niet erg populair. Wij zijn dan ook benieuwd hoe daar op dit nieuws gereageerd wordt.


Kijktip: Hjørdis

Sinds 15 juni staat het derde seizoen van Rita op Netflix en die serie is in Nederland in korte tijd erg populair geworden. Kijkers waren dan ook al rap door de drie seizoenen heen. Het nadeel hiervan is dat er dan een flinke tijd gewacht moet worden op een nieuw seizoen. Hjørdis biedt uitkomst, want deze mini-serie is een spin-off van Rita. In Rita is Hjørdis ook één van de leraren en ze heeft nu dus ook haar eigen serie gekeken. Voor de fans van Rita is het een must om deze mini-serie te bekijken.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?