Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 29 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Tweede seizoen Gypsy lijkt slechts een kwestie van tijd

Nog geen maand geleden werd de Netflix Original Serie Gypsy gelanceerd en nu gaat het al over een vervolg. Hoewel de recensenten niet erg lovend over Gypsy waren liggen er volgens Lisa Rubin, bedenker van de serie, al plannen voor een tweede seizoen. Rubin is er zelfs van overtuigd dat het nieuws van Netflix dat het tweede seizoen van Gypsy is besteld niet lang meer op zich laat wachten.


Netflix heeft grens van honderd miljoen abonnees overschreden

Netflix heeft een goed kwartaal achter de rug. Maandagavond werden de aandeelhouders van de streamingdienst ingelicht over het afgelopen kwartaal. Daaruit bleek dat Netflix inmiddels ruim 104 miljoen abonnees heeft en daarmee is er dus een nieuwe mijlpaal bereikt. In totaal verwelkomde Netflix tijdens het tweede kwartaal 5,2 miljoen nieuwe abonnees. Niet alleen het aantal abonnees steeg, ook werd er een winst van 65 miljoen dollar geboekt.


Releasedatum Narcos seizoen 3 is eindelijk bekend

Er is lang op gewacht, maar Netflix heeft dan eindelijk de releasedatum van Narcos seizoen 3 bekend gemaakt. Het tweede seizoen verscheen op 2 september en deel drie verschijnt bijna exact één jaar later op Netflix. In Narcos seizoen 3 gooien de makers het trouwens over een totaal andere boeg. De focus zal in dit nieuwe seizoen namelijk liggen op het Cali Cartel, dat in seizoen twee al zijn intrede maakte.


Trailer van romcom The Incredible Jessica James

Over tien dagen verschijnt The Incredible Jessica James op Netflix en hier is nu de trailer van verschenen. The Incredible Jessica Jones wordt een romcom met Jessica Williams in de hoofdrol. Zij was een vaste correspondent voor The Daily Show, maar heeft nu dus een hoofdrol in een komedie te pakken. Jessica James hoopt op een carrière als toneelschrijfster, maar om brood op de plank te krijgen heeft ze een bijbaantje in de catering.


Experts zijn bang voor gevolgen van To the Bone

Na 13 Reasons Why heeft Netflix wederom een controversiële productie toegevoegd aan het aanbod. Sinds afgelopen vrijdag is To the Bone te zien en deze film draait om anorexiapatiënt Ellen. Experts zijn nu bang voor de gevolgen van To the Bone, omdat anorexia mogelijk verheerlijkt wordt in To the Bone. Ook kan het volgens een website schadelijk zijn voor mensen die lijden aan een eetstoornis.


Vooruitblik op Shooter seizoen 2

Het tweede seizoen van Shooter gaat woensdag van start op Netflix en daar is lang naar uitgekeken. De apotheose van seizoen 1 was halverwege januari te zien op Netflix en een half jaar later gaat het verhaal van Bob Lee Swagger weer verder. De laatste aflevering is dus alweer even geleden en daarom is het fijn om even terug te blikken op Shooter seizoen 1 én vooruit te kijken naar seizoen 2.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?