Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 29 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Eerste beelden van de ‘nieuwe koningin  in The Crown

Netflix heeft een eerste foto verspreid van de nieuwe koningin in The Crown. Na twee seizoenen moest Claire Foy plaatsmaken voor Olivia Colman, omdat er in het derde seizoen van de serie een flinke sprong in de tijd gemaakt wordt. Dat is ook goed te zien in de foto die Netflix openbaar maakte. Daarop is Colman dus te zien als Queen Elizabeth.

‘Jong broekie uit Naaldwijk‘ speelde in Drug Lords

Onlangs kwam het nieuwe seizoen van de Netflix-rechts Drug Lords uit en in deze serie wordt een aflevering geweid aan Klaas Bruinsma. Voor deze rol werd geen bekende Nederlandse acteur gecast maar een ‘jong broekie uit Naaldwijk’, zoals Justin van Dijk het zelf noemt. Het Algemeen Dagblad zocht hem op en sprak met Van Dijk over de bijzondere rol die hij kreeg en de dromen die hij heeft als acteur.


Releasedatum Better Call Saul seizoen 4 ook voor Nederland bevestigd

Een paar weken voor de release van Better Call Saul seizoen 4 in Amerika is ook bevestigd wanneer dit nieuwe seizoen in Nederland start. De voorbije drie seizoenen was de nieuwste aflevering steeds daags na de uitzending in de Verenigde Staten te zien. Dat is nu ook voor het vierde seizoen het geval en dus kan 7 augustus rood omcirkeld worden.


Seriemoordenaar komt met opvallende mededeling in Netflix-docu

Op Netflix zijn sinds kort nieuwe afleveringen van de documentairereeks Inside The World’s Toughest Prisons te zien. In één van die afleveringen komt Serhiy Fedorovich Tkach, een seriemoordenaar, met een opvallende mededeling. Hij zou terwijl hij gevangen zat een kind hebben verwekt bij zijn veertig jaar jongere vrouw.


Netflix aangeklaagd door politicus uit India om Sacred Games

In India heeft een politicus Netflix aangeklaagd vanwege de onlangs uitgebrachte serie Sacred Games. Met deze serie hoopt Netflix voet aan de grond te krijgen in India en de eerste reacties zijn zeer positief. Toch valt Sacred Games niet bij iedereen goed. Zo vindt de politicus dat de serie beledigend is voor oud-premier Rajiv Gandhi en wil daarom dat er ‘ongepaste dialogen, politieke aanvallen en beledigende toespraken’ uit de serie worden verwijderd.

Queer Eye krijgt ook een derde seizoen

Het succes van Queer Eye is nog lang niet voorbij. Nadat onlangs al razendsnel het tweede seizoen werd gedropt door Netflix is nu al bekend gemaakt dat er ook nog een derde seizoen gemaakt zal worden. Voor dit derde seizoen van Queer Eye verlaten de Fab 5 wel Atlanta, om nieuwe verhalen te maken in Kansas City.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?