Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: You • The Kominsky Method • Patriot Act

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Slot You uitgelegd door showrunner

Sera Gamble, de showrunner van You, heeft het slot van het eerste seizoen van de serie uitgelegd. Aan het eind was te zien hoe Candace plots opdook in de boekenwinkel van Joe Goldberg. Daarmee lijken we te kunnen stellen dat Candace een rol gaat spelen in seizoen 2, of ging het slechts om een gedachte van Joe? “Bekijk de scene nauwkeurig en je zult ontdekken of anderen haar ook kunnen zien.” Momenteel wordt het verhaal van seizoen 2 geschreven.


Foto’s opnames La Casa de Papel seizoen 3

De opnames van het derde seizoen van La Casa de Papel zijn in volle gang en inmiddels zijn de eerste beelden verschenen. In het Italiaanse Florence is de cast van de serie bij elkaar gekomen. Op de foto’s die naar buiten zijn gebracht met betrekking tot de opnames is ook een opvallend gezicht te zien.


Waarom The Kominsky Method nog niet is vernieuwd

The Kominsky Method was één van de winnaars tijdens de Golden Globes van dit jaar. Toch is de succesvolle komedieserie tot op heden nog niet verlengd voor een tweede seizoen. Volgens Deadline komt dat omdat er nog onenigheid is over hoelang het tweede seizoen moet zijn. Waar Netflix denkt aan dertien seizoenen, ziet hoofdrolspeler Michael Douglas meer iets in tien afleveringen.


Fans proberen Daredevil te redden

Fans doen er alles aan om de Marvel-serie Daredevil te redden. Onlangs werd bekend dat naast Daredevil ook Iron Fist en Luke Cage werden geannuleerd. Fans hopen nu vooral Daredevil te kunnen redden en zijn een campagne gestart onder de hashtag #SaveDaredevil om dat voor elkaar te krijgen. De campagne wordt voornamelijk gericht op Disney. Dat bedrijf werkt aan een eigen streamingdienst en het valt niet uit te sluiten dat de Marvel-series daar verder gaan.


Trailer Grace and Frankie seizoen 5 verschenen

Netflix heeft een nieuwe trailer naar buiten gebracht van Grace and Frankie seizoen 5. De cliffhanger waarmee we achter bleven in het vierde seizoen is daarmee direct opgelost. Het duurt overigens niet lang meer voordat de serie terugkeert. Op 18 januari verschijnen alle dertien nieuwe aflevering in één keer op Netflix.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?