Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 3 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Schrijvers begonnen aan schrijfproces Dark seizoen 2

Het team achter de Duitse hitserie Dark is begonnen aan het tweede seizoen. Baran bo Odar, één van de makers van de serie, plaatste onlangs een bericht op social media waarop te zien is hoe er met het team van schrijvers wordt gewerkt aan het nieuwe seizoen. Dark is sinds begin december 2017 op Netflix te zien en drie weken na de release werd al bekend dat er een tweede seizoen was besteld.

Nummers uit Black Mirror seizoen 4 officieel uitgebracht

De IJslandse rockband Sigur Rós heeft twee nummers officieel uitgebracht die eerder in het vierde seizoen van Black Mirror te horen waren. Zij maakten de nummers voor de aflevering Hang the DJ. Het gaat om de nummers ‘Match’ en ‘End’ van Sigur Rós en zijn nu dus officieel uitgebracht. De band zag de afgelopen weken de vraag naar deze nummers toenemen, vanwege de grote populariteit van de serie.


Lady Dynamite komt niet terug voor derde seizoen

Netflix heeft de komedieserie Lady Dynamite geannuleerd. In november verscheen het tweede seizoen en dat blijkt nu ook het laatste deel van de serie te zijn geweest. Een reden is door de streamingdienst niet gegeven, maar vermoedelijk was er een te klein publiek voor Lady Dynamite. Het is de dertiende gecancelde serie door Netflix.


Acteurs uit The 100 komen naar Comic Con in Rotterdam

Onlangs was er al een bericht over een opgestarte petitie om de cast van The 100 naar Nederland te halen, maar binnenkort komen er alvast twee naar ons land. Richard en Jessica Harmon komen begin maart naar Rotterdam om aanwezig te zijn op Comic Con Rotterdam.


Jon Bernthal hoopt op Daredevil in The Punisher seizoen 2

Als het aan Jon Bernthal ligt zorgen de makers van The Punisher er voor dat er een rol voor Daredevil is weggelegd in het tweede seizoen. The Punisher heeft zijn eigen serie aan Daredevil te danken. Bovendien is Bernthal een groot fan van Charlie Cox, de bespeler van Daredevil. Daarnaast zou hij ook graag met Jessica Jones werken in het nieuwe seizoen.

De officiële trailer van Altered Carbon

Altered Carbon is één van de Netflix Originals waar momenteel het meest naar wordt uitgekeken. Begin februari is de nieuwe serie met Joel Kinnaman exclusief bij de streamingdienst te zien en in de aanloop naar de release is de trailer alvast vrijgegeven. De beelden zien er gelikt uit.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?