Laatste nieuws over Netflix

Netflix Newsflash: Week 3 2019

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Releasedatum tweede seizoen animatieserie The Dragon Prince bekend

De releasedatum van het tweede seizoen van The Dragon Prince, in Nederland ook wel bekend als De Drakenprins, is bekend. Seizoen 2 van de Netflix-serie wordt op 15 februari toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst, zo werd via Twitter bekend gemaakt. Het is nog onduidelijk of het tweede seizoen wederom negen afleveringen telt.


Musical sketch gebaseerd op To All The Boys I’ve Loved Before

Jimmy Fallon heeft in de aflevering van afgelopen donderdag van The Tonight Show een bijzondere sketch gedaan. Geïnspireerd door To All The Boys I’ve Loved Before heeft hij een sketch bedacht genaamd To All The Me’s I Was Before. Naast Jimmy Fallon waren onder meer Lana Condor (Lara Jean in To All The Boys I’ve Loved Before) als cheerleader en Bryan Cranston als nerd te zien. Hieronder is de volledige sketch te bekijken.


Noah Centineo en Camila Mendes in The Perfect Date

Noah Centineo (uit onder meer To All The Boys I’ve Loved Before), Camila Mendes (Veronica Lodge uit Riverdale) en Laura Marano (uit onder meer Lady Bird) zien we binnenkort terug in een gloednieuwe Netflix Original. De streamingdienst heeft al meerdere succesvolle romantische komedies uitgebracht en The Perfect Date moet de volgende worden. De film wordt in de zomer van 2019 verwacht.


Veranderingen op komst voor Star Trek: Discovery

Star Trek: Discovery seizoen 2 brengt veranderingen met zich mee. De Klingon oorlog is voorbij en in het tweede seizoen komt er meer ruimte voor humor. Daarnaast neemt Pike de leiding over de USS Discovery. Ook gaan we Spock (Ethan Peck) eindelijk zien. “Het is niet de Spock die we tot op heden kennen. Hij is echt aan het worstelen. Maar als het niet voor zijn relatie met Michael was, zou hij niet de Spock worden die we vandaag kennen.”


The 100 seizoen 6 heeft releasedatum te pakken

The 100 gaat binnenkort verder op Netflix met zijn zesde seizoen. De serie is oorspronkelijk afkomstig van The CW, maar door een samenwerking tussen de twee kunnen we ook op Netflix snel aan de slag met nieuwe afleveringen. Nu is duidelijk dat seizoen 6 op 30 april van start gaat in de Verenigde Staten. Een releasedatum op Netflix is nog niet aangekondigd.


Eerste details over Black Mirror seizoen 5 bekend

De laatste weken werd massaal gesproken over de interactieve Black Mirror: Bandersnatch film, maar ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan Black Mirror seizoen 5. Maker Charlie Brooker heeft verklapt dat het vijfde seizoen positiever gaat zijn. “We doen wat meer optimistische verhalen en afleveringen, in plaats van enkel dystopische en negatieve.” hij vertelde daarnaast dat het maken van de interactieve film meer tijd in beslag heeft genomen dan van tevoren gedacht.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?