Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 30 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Colony na drie seizoenen gecanceld

Na drie seizoenen komt er een einde aan de serie Colony. Via Netflix is deze serie exclusief in Nederland te zien, maar momenteel gaat dat alleen nog om seizoen 1. Op seizoen 2 wordt nog gewacht, terwijl in Amerika door zender USA Network het derde seizoen wordt uitgezonden. Deze week is het tijd voor de laatste aflevering en zal de serie dus tot een einde gebracht worden. Een reden is niet officieel bekend gemaakt, maar de beslissing om Colony te cancellen lijkt te maken te hebben met de teruglopende kijkcijfers.

Betrokkenen Breaking Bad en Better Call Saul bespreken crossover-mogelijkheden

Tijdens Comic Con in San Diego was er ook veel aandacht voor Better Call Saul en Breaking Bad. Hoewel laatstgenoemde serie al jaren geleden tot een einde kwam blijft deze serie het nieuws halen. Dit komt mede door Better Call Saul en zeker nu het vierde seizoen meer overlap met Breaking Bad zal vertonen. De betrokkenen bij de series bespraken op Comic Con dan ook de mogelijkheid over een eventuele crossover.


Shonda Rhimes werkt aan acht producties voor Netflix

Een jaar nadat bekend werd dat Shonda Rhimes exclusief voor Netflix aan de slag gaat is bekend geworden dat ze aan maar liefst acht producties voor de streamingdienst werkt. Het is dus lang stil gebleven over haar aandeel voor Netflix, maar nu is duidelijk geworden dat er niet is stilgezeten. Lees hier meer over de acht producties waar momenteel aan gewerkt wordt.


Cast voor Wu Assassins uitgebreid met bekende namen

De cast van Wu Assassins is uitgebreid met een rits aan bekende namen. Katheryn Winnick (Vikings), Lewis Tan (Into the Badlands), Tommy Flanagan (Sons of Anarchy) en Tzi Ma (Meditation Park) zullen een vaste rol gaan bekleden in Wu Assassins, een martial arts crime serie. Eerder werden Iko Uwais en Byron Mann al bevestigd voor deze Netflix serie.


Nappily Ever After aangekondigd door Netflix

Netflix heeft aangekondigd dat de film Nappily Ever After aanstaande is. Op 21 september gaat deze romantische komedie in première bij de streamingdienst. Het nieuws werd bekend gemaakt door het Strong Black Lead-account van Netflix op social media. In Nappily Ever After komt Violet tot het besef dat ze niet alles uit haar leven haalt, waarna het roer om gaat.

Veel info over Riverdale seizoen 3 bekend

Over een paar maanden gaat Riverdale seizoen 3 pas van start, maar tijdens Comic Con in San Diego werd gelukkig al wel veel bekend over dit nieuwe seizoen. Er werd veel informatie prijs gegeven en zagen we de eerste trailer. Hierdoor weten we nu al meer over de nieuwe vijanden, welke verliefde stelletjes het moeilijk krijgen en welke nieuwe personages we zullen zien in Riverdale seizoen 3.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?