Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 31 2018

Aziz Ansari Netflix

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

VP Original Series Netflix verklaart waarom het Lucifer redde

Het redden van Lucifer is misschien wel de move van dit jaar van Netflix. Nadat Fox de serie na drie seizoenen had gecanceld kwam er een beweging op social media op gang en Netflix hapte op het nippertje toe. Tijdens de Television Critics Association 2018 verklaarde Cindy Holland, Vice President Original Series bij Netflix, waarom zij Lucifer gered hebben. “Omdat het een fantastische show is en erg succesvol is in de landen waar wij actief zijn.”

Als het aan Netflix ligt komt er een derde seizoen Master of None

Netflix wil dolgraag nog een seizoen van Master of None. De serie van en met Aziz Ansari wordt erg goed beoordeeld en daarom ziet Netflix graag nieuwe afleveringen verschijnen. Het wachten is alleen op Ansari, wanneer hij er klaar voor is, dan zal Netflix hem geen strobreed in de weg liggen. Dat is goed nieuws voor de komiek, want ook hij werd genoemd in de #metoo-campagne, maar lijkt hier dus zonder veel schade van af te zijn gekomen.


Dit zijn de Beste Titels van juli op Netflix

Juli 2018 behoort bijna tot de geschiedenisboeken en dus maken we wat Netflix betreft de balans op. Wat zijn de Beste Titels van de maand juli? We hebben de titels die afgelopen maand zijn verschenen weer opgedeeld in de Beste Documentaires, Beste Films en Beste Series. Aan de hand van deze lijstjes kun je je kijklijst weer flink opvullen.


Chef’s Table seizoen 5 besteld, releasedatum al bekend

We hebben al lang niets meer over Chef’s Table gehoord, maar afgelopen weekend was daar opeens nieuws vanuit Netflix. Het was ook nog eens goed nieuws, want niet alleen kondigde de streamingdienst aan dat er een vijfde seizoen van de kookreeks aanstaande is, de releasedatum is zelfs al bekend. Op 28 september verschijnen er nieuwe afleveringen van de succesvolle Netflix-reeks Chef’s Table.


Octavia Spencer en LeBron James maken limited serie voor Netflix

Netflix heeft Octavia Spencer en LeBron James gestrikt voor een limited serie over Madam C.J. Walker. James en Spencer zullen uitvoerend producent van de serie zijn. Spencer zal tevens een rol vertolken in de reeks. Madam C.J. Walker is de eerste Amerikaanse vrouw die op eigen kracht een miljoen dollar verdiende en uitgroeide tot een activist voor de Afro-Amerikaanse gemeenschap. De reeks zal mede door de betrokkenheid van basketbalster LeBron James op veel aandacht kunnen rekenen.

Netflix komt met deze films en series in augustus

We weten weer wat meer over wat we qua aanbod in augustus van Netflix mogen verwachten. De streamingdienst heeft uit de doeken gedaan welke films en series we zoal mogen verwachten. In tegenstelling tot de afgelopen maanden maakte Netflix echter niet de plannen voor de complete maand bekend, maar slechts de eerste twee weken. Daarin kunnen we onder andere een nieuw seizoen van Doctor Who verwachten en populaire films als The Girl on the Train en Beauty and the Beast.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?