Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 32 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Vice-president Marvel verklaart waarom The Defenders ‘maar’ acht afleveringen heeft

Nog tien dagen en dan verschijnt The Defenders eindelijk op Netflix. In deze Marvel-serie komen Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist samen. Het moet het hoogtepunt van de series worden die exclusief voor Netflix gemaakt zijn door Marvel. Waar de seizoenen van de superhelden zelf steeds uit dertien afleveringen bestonden, is dat voor The Defenders niet het geval. Het worden er ‘slechts’ acht en Jeff Loeb, vice-president van Marvel, heeft nu tekst en uitleg gegeven. Volgens hem was het altijd al het plan om acht afleveringen te maken.


Ook The Originals krijgt wellicht een spin-off

The Originals is een spin-off van The Vampire Diaries en inmiddels is bekend dat deze serie na vijf seizoenen zal stoppen. Helemaal klaar is het na het vijfde seizoen echter niet, want er komt mogelijk een spin-off van The Originals. Een spin-off van een spin-off dus. Mark Pedowitz, president van The CW, heeft al gereageerd op de geruchten en gaf aan dat er inderdaad gesprekken zijn gevoerd. Het lijkt er op dat de spin-off voornamelijk over Hope Mikaelson zal gaan.


Releasedatum Designated Survivor seizoen 2 is bekend

Designated Survivor is het afgelopen jaar uitgegroeid tot één van de meest populaire series in Nederland. Op seizoen 2 wordt dan al tijden gewacht en nu is bekend wanneer het vervolg van Designated Survivor op Netflix verschijnt. In Amerika beginnen de uitzendingen eind september weer van Designated Survivor. Afgelopen seizoen had Netflix een deal, waardoor het de aflevering een week later mocht tonen. In dat geval start seizoen 2 in Nederland begin oktober.


Netflix neemt bedrijf achter Kick-Ass over

Netflix heeft het bedrijf Millarworld overgenomen. Het is de eerste overname in de geschiedenis van de streamingdienst. Millarworld is net als Marvel en DC Comics een uitgever van stripboeken. Mark Millar is eigenaar van Millarworld en hij bedacht onder andere de verhalen van Kick-Ass en Kingsman. Millar werkte ook jarenlang voor Marvel en bedacht bijvoorbeeld Captain America: Civil War en Logan. Door de overname zullen er talloze Millarworld-titels aan het aanbod van Netflix worden toegevoegd en uiteraard zullen er in de toekomst nieuwe verhalen gemaakt worden, die vervolgens uitgebracht zullen worden op Netflix.


Verhaal Stranger Things kon ook na één seizoen afgerond zijn

Dat Stranger Things zo groot zou worden had niemand verwacht. Zelfs de bedenkers, Matt en Ross Duffer, durfden dit niet te dromen. Inmiddels kijken we reikhalzend uit naar seizoen 2, als het verhaal weer verder gaat. Oorspronkelijk waren de gebroeders Duffer echter helemaal niet van plan om het verhaal van seizoen 1 te vervolgen. Ze wilden wel graag meerdere seizoenen maken, maar hun voorkeur ging oorspronkelijk uit naar seizoenen met steeds een nieuw verhaal. Netflix dacht daar echter anders over.


Tweede seizoen Anne With An E besteld

Er komt een tweede seizoen van Anne With An E. De geruchten gingen al enige tijd rond, maar nu is het door de makers van de serie zelf bevestigd. Het verhaal over Anne Shirley gaat dus verder. Netflix voegde daar direct nog meer goed nieuws aan toe. Er zullen namelijk in seizoen 2 meer afleveringen van Anne With An E te zien zijn.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?