Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 32 2018

Shooter seizoen 4

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Cast Central Park Five van Netflix lijkt nu rond

Er zijn weer nieuwe namen toegevoegd aan de cast van Central Park Five en daarmee lijken alle acteurs voor deze Netflix-serie gestrikt. Niecy Nash, Aunjanue Ellis, Kylie Bunbury, Marsha Stephanie Blake en Storm Reid zijn de nieuwste namen die zijn toegevoegd aan de cast. Central Park Five wordt een serie van Ava Duvernay voor Netflix, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het gaat om vijf tieners die veroordeeld worden voor verkrachting, terwijl zij zich hier in werkelijkheid niet schuldig aan gemaakt hebben.

Linda Cardellini wederom gestrikt voor een rol in Netflix Original

Linda Cardellini is gecast voor een grote rol in Dead to Me. Ze zal de tegenspeelster worden van Christina Applegate. Zij werd enige tijd geleden al gecast voor de hoofdrol. Cardellini werkte in het verleden al samen met Netflix. Ze speelde namelijk ook in in de Netflix Original Bloodline, als Meg Rayburn. Dead to Me wordt een komische serie, geschreven door Liz Feldman en Will Ferrell.


Chris Rock speelt in Fargo seizoen 4, dat eerder verschijnt

Het vierde seizoen van Fargo verschijnt toch volgend jaar al. Nadat het vierde deel was aangekondigd werd nog gemeld dat dit seizoen niet voor 2020 zou verschijnen. Nu blijkt 2019 toch haalbaar en er was ook direct nieuws over de cast van Fargo seizoen 4. Daarin zal Chris Rock namelijk de hoofdrol spelen.


Hint Omar Epps op Shooter seizoen 4?

Het derde seizoen van Shooter gaat langzaam richting het einde en dus houden de fans zich al bezig met de vraag of er een vierde seizoen komt. Die vraag lijkt wel eens met ‘ja’ beantwoord te gaan worden, want Omar Epps, Isaac Johnson in de serie, vroeg zijn volgers op social media of zij graag willen dat er een vierde seizoen komt. Het antwoord liet zich raden natuurlijk.


Netflix maakt indruk met OITNB-boot op Gay Pride

Afgelopen weekend vond in Amsterdam de Gay Pride plaats en ook Netflix voer mee met een speciale boot. De streamingdienst trok zeker de aandacht met deze boot, want de boot had het uiterlijk van de ‘gevangenisbus‘ uit Orange is the New Black gekregen. De boot was bovendien fel oranje en daarom niet te missen voor de honderdduizenden aanwezigen.

Kans op vervolg Gilmore Girls lijkt klein

De kans dat er nog een vervolg op Gilmore Girls: A Year in the Life komt lijkt niet erg groot. Cindy Holland, vice president original content bij Netflix, liet namelijk weten dat het op dit moment niet tot de plannen behoort. Toch werd de deur wel op een kier gehouden, want ze liet wel weten dat Netflix fan is van de serie en dat Amu Sherman-Palladino daar ook van op de hoogte is.

Eerdere Netflix Newflash edities: