Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Dynasty • Obama’s • 13 Reasons Why

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Contreras wordt de ‘echte’ Cristal in Dynasty

Ana Brenda Contreras is gecast voor de rol van Cristal in Dynasty. Tijdens het eerste seizoen werd deze rol nog gespeeld door Nathalie Kelly, maar zij besloot uit de serie te stappen. Ze leverde de makers van Dynasty daarmee de nodige kopzorgen op, want ze gaf tegelijkertijd een flinke spoiler over de ‘echte’ Cristal weg. Hoe dan ook, vanaf Dynasty seizoen 2 zullen we Contreras dus als Cristal zien.


Obama’s vinden productieteam voor Netflix-projecten

Na de aankondiging dat Barack en Michelle Obama voor Netflix verschillende titels gaan maken zijn ze achter de schermen al flink in de weer geweest. Zo hebben ze nu een productieteam in de arm genomen, waarmee ze gaan samenwerken om de ideeën uit te werken. Dit productieteam staat onder leiding van Priya Swaminathan, een ervaren entertainmentmaker. Daarnaast staat ze ook bekend als activiste.


Nieuwe versie Animal Farm in de maak bij Netflix

Netflix laat een nieuwe versie van Animal Farm maken. Andy Serkis werkt al jaren aan een nieuwe versie over het verhaal van George Orwell en nu zal het dus in productie gaan, omdat Netflix de rechten gekocht heeft. Serkis zelf mag nu verder met Animal Farm. Het resultaat kan in 2019 verwacht worden op Netflix.


Cast 13 Reasons Why wil loonsverhoging, productie loopt vertraging op

Er bestaat een mogelijkheid dat de productie van 13 Reasons Why seizoen 3 vertraging oploopt. De opnames zouden eigenlijk al begonnen moeten zijn, maar de cast en crew van de hitserie willen meer geld zien per aflevering die zij maken voor de Netflix-serie. Voorlopig wil Netflix niet met meer geld over de brug komen en zolang er geen akkoord is zullen de opnames ook niet van start kunnen gaan.Meer informatie over serie Dirty John

Een paar weken geleden werd bekend dat Netflix de internationale streamingrechten voor Dirty John had bemachtigd. Tijdens de Television Critics Association 2018 vertelde het team achter deze serie meer over de inhoud ervan. De serie zal gebaseerd zijn op de gelijknamige podcast. Connie Britton zal een belangrijke rol in de serie krijgen, als Debra Newell. Zij leeft nog en dus zocht Britton haar op om zich zodoende beter in te kunnen leven in haar rol.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?