Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 33 2018

Chilling Adventures of Sabrina Netflix

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Riverdale grote winnaar Teen Choice Awards

Dat Riverdale ontzettend populair is onder tieners is afgelopen weekend weer eens gebleken. In Amerika werden de Teen Choice Awards uitgereikt en Riverdale viel liefst tien keer in de prijzen. De serie die op Netflix te zien is was twaalf keer genomineerd. Riverdale won ook nog eens de hoofdprijs, door de Choice Drama TV Show voor zich op te eisen en dat resulteerde in een trotse reactie van acteur KJ Apa.

Niet James Marsden heeft hoofdrol in Stephen King-verfilming, maar Patrick Wilson

Netflix werkt aan de verfilming van Stephen King’s In The Tall Grass en nu is er meer bekend geworden over de cast van deze spannende film. Aanvankelijk zou James Marsden de hoofdrol bekleden in In The Tall Grass, maar omdat er niet voldoende ruimte in de agenda was moest hij van deze rol afzien. Patrick Wilson is nu gestrikt voor de belangrijkste rol en daarnaast zullen we ook Laysla de Oliviera en Harrison Gilbertson in de boekverfilming zien.


Drie Nederlandse cabaretiers in nieuw komedieconcept van Netflix

Netflix werkt met Netflix Specials Live aan een nieuwe komedieconcept. Daarin zullen straks verschillende cabaretiers een stand-upshow van een half uur doen. Deze cabaretiers komen uit dertien verschillende landen, waaronder drie uit Nederland. Soundos el Ahmadi, Rayen Panday en Martijn Koning zullen 31 augustus hun show opnemen in Panama. Publiek is welkom bij deze opnames.


Uitvoerend producent Stranger Things vertelt hoe ze met druk voor seizoen 2 omgingen

Het is altijd moeilijk om na een succesvol debuut van een serie een vervolg te maken dat minstens net zo goed wordt ontvangen. Daar kregen de makers van Stranger Things na het onverwachte succes van seizoen 1 ook mee te maken. Uitvoerend producent Shawn Levy vertelt in een interview met THR hoe de makers met die enorme druk omgingen. Tevens vertelt hij wat zijn persoonlijke favoriete moment van het tweede seizoen was.


Eerste beelden van Chilling Adventures of Sabrina getoond

Langzaam maar zeker stijgt het enthousiasme voor het eerste seizoen voor The Chilling Adventures of Sabrina. De spin-off van Riverdale kreeg onlangs zijn releasedatum (26 oktober), maar verder weten we eigenlijk nog niet zoveel van deze serie. Het is bekend dat Kiernan Shipka Sabrina zal spelen in de serie van Netflix en nu hebben we ook eerste beelden van de actrice in haar nieuwe rol gezien..

Netflix-tijdperk voor Lucifer nu echt begonnen

De opnames voor het vierde seizoen van Lucifer, dat in opdracht van Netflix gemaakt wordt, zijn begonnen. Daarmee is het Netflix-tijdperk officieel begonnen voor Lucifer. Op social media lieten de castleden van de populaire reeks zien enorm veel zin te hebben in het nieuwe avontuur. De komende maanden zullen zij samen werken aan tien gloednieuwe afleveringen van Lucifer.

Eerdere Netflix Newflash edities: