Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Stranger Things • The 100 • Spock

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Dustin uit Stranger Things komt naar Dutch Comic Con

Nederlandse fans van Stranger Things en Dustin Henderson in het bijzonder mogen zich gaan verheugen op Dutch Comic Con. De organisatie heeft Gaten Matarazzo, de vertolker van Dustin in Stranger Things, namelijk gestrikt voor de aankomende editie in november. Het vijftienjarige acteertalent komt naar de Jaarbeurs in Utrecht en zal vragen van fans beantwoorden. Bovendien kunnen zij met hem op de foto.


Makers Star Trek: Discovery hebben Spock eindelijk gevonden

Al sinds het bekend werd dat Star Trek: Discovery gemaakt ging worden vroegen de fans zich af wie Spock zou gaan spelen. Nu is eindelijk het hoge woord er uit. Ethan Peck zal de rol van Spock, misschien wel het mees iconische personage uit Star Trek, vertolken in het tweede seizoen. Spock dook dus nog niet op in het eerste seizoen van Star Trek: Discovery, maar het is al zeker dat hij in het nieuwe seizoen wel een belangrijke rol zal spelen.


Octavia aangehouden wegens mishandeling

Marie Avgeropoulos is vorige week gearresteerd wegens het mishandelen van haar vriend. Avgeropoulos kennen we vooral als Octavia uit de hitserie The 100, waarvan afgelopen maandag het vijfde seizoen ten einde kwam. De actrice mocht overigens wel snel weer naar huis, want ze werd op borgtocht vrijgelaten. Hoe het nu met de relatie tussen Avgeropoulos en haar vriend is, is niet bekend.


Tweede seizoen van Fastest Car besteld door Netflix

Netflix is tevreden over het eerste seizoen van Fastest Car en de ontvangst van de serie. De streamingdienst heeft namelijk een tweede seizoen besteld van de bijzondere realityserie. In het eerste seizoen was te zien hoe zelfgemaakte auto’s het in een wedstrijd opnamen tegen peperdure wagens. Voor het tweede seizoen zullen de makers van Fastest Car het zelfde recept gebruiken, met nieuwe bolides.Eerste Arabische serie van Netflix wordt nu opgenomen

Netflix wil overal ter wereld het marktaandeel vergroten en dus ook in Arabische landen. Daarom wordt er gewerkt aan de eerste Arabische Netflix Original en daarvan is nu de productie gestart. In Jordanië wordt momenteel gefilmd en wordt er een bovennatuurlijke dramaserie gemaakt waarin een groep tieners centraal staan.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?