Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 34 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Productie Bright 2 kan waarschijnlijk eerder beginnen

De vertraging die Suicide Squad 2 heeft opgelopen kan mogelijk een positief gevolg hebben voor Bright 2. Will Smith speelt in beide films en aanvankelijk zou hij pas na Suicide Squad 2 tijd hebben voor de opnames van Bright 2. Door de vertraging van de DC-film ontstaat er ruimte in de agenda van de filmster en dus kan hij wat eerder aan de slag voor de Netflix Original Film, Bright 2.

Netflix bestelt nog meer autoshows na verlengen Fastest Car

Vorig week was er al het goede nieuws van Netflix, omdat ze Fastest Car verlengd hadden voor een tweede seizoen. De komende tijd mogen we nog meer autoprogramma’s op Netflix verwachten, want de steamingdienst heeft ook Car Masters: Rust to Riches en Hyperdrive besteld. Car Masters is vanaf 14 september al beschikbaar op Netflix, Hypverdrive wordt in 2019 verwacht en daarin zullen coureurs het tegen elkaar opnemen op het langste obstakel parcours ooit gebouwd. De tiendelige reeks wordt onder andere door Charlize Theron geproduceerd voor Netflix.


Netflix voert test met teasers tussen afleveringen uit

Het is algemeen bekend dat Netflix veel nieuwe features test onder de gebruikers. De ene test wordt sneller opgemerkt dan de ander, maar de laatste test zorgt voor veel ophef. De streamingdienst voert namelijk een proef uit waarbij tussen de afleveringen van een serie een trailer of teaser van een andere titel getoond wordt. De trailer/teaser kan overigens wel overgeslagen worden.


Bedenker veel geprezen komedie Black-ish aan de slag voor Netflix

De bedenker van de komedie Black-ish gaat aan de slag voor Netflix. Kenya Barris heeft een contract bij de streamingdienst getekend en gaat dus zijn ideeën exclusief voor Netflix uitwerken. Barris heeft voor drie jaar getekend en dit kan met nog eens twee jaar verlengd worden.


Netflix cancelt shows van Michelle Wolf en Joel McHale

Michelle Wolf en Joel McHale keren niet meer terug op Netflix met hun talkshows. De streamingdienst heeft de shows gecanceld. Eerder lukte het Netflix ook niet om met Chelsea Handler een succesvolle talkshow te maken en ook Michelle Wolf en Joel McHale hebben schijnbaar niet het gewenste resultaat behaald.

Renée Zellweger heeft hoofdrol in nieuwe Netflix-serie

Renée Zellweger gaat de hoofdrol vertolken in de nieuwe Netflix Original Serie What/If. De actrice is voornamelijk bekend van haar rol als Bridget Jones in de succesvolle gelijknamige films, maar maakt nu dus voor het eerst de stap naar een hoofdrol in een serie.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?