Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: The Crown • OITNB • De Niro

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Prinses is enthousiast over The Crown

Eugenie, kleindochter van Queen Elizabeth, heeft vol lof gesproken over de Netflix Original Serie The Crown, die over oma gaat. Eerder sijpelden al berichten naar buiten dat Queen Elizabeth zelf onder de indruk was van The Crown, maar nu heeft een lid van het Britse koningshuis zich dus daadwerkelijk uitgelaten over The Crown. Eugenie is een dochter van prins Andrew en Sarah Serguson.


OITNB-actrice Laverne Cox gaat mogelijk samenwerken met Beyoncé

Laverne Cox kennen we allemaal als Sophia Burset uit Orange is the New Black. Met name in de laatste seizoenen heeft zij het zwaar in de serie, maar in het echte leven rijgt ze de successen aaneen. Natuurlijk krijgt ze veel lof voor haar rol in OITNB, maar ze is momenteel met niemand minder dan Beyoncé in gesprek om samen een project op te starten. Het is eerste contact is ontstaan bij de Grammy Awards.


Robert de Niro over zijn keuze voor Netflix’ The Irishman

Over The Irishman is nog niet veel bekend, maar nu al is het een film om naar uit te kijken. Netflix pikte de film eerder dit jaar op en The Irishman zal geregisseerd worden door Martin Scorsese. Daarnaast is één van de hoofdrollen voor Robert de Niro. De geprezen acteur uit Amerika legde in een interview uit waarom Netflix het ideale bedrijf is om The Irishman mogelijk te maken.


‘Deal Netflix met Shonda Rhimes is een gamechanger’

Toen Netflix en Shondaland vorige week aankondigden dat zij de handen ineen slaan voor nieuwe series werd er door de hele wereld enthousiast gereageerd. Voorheen maakte Shonda Rhimes met haar bedrijf series als Grey’s Anatomy en Scandal voor ABC. Nu gaat ze dus aan de slag voor Netflix en volgens Mark Gordon is de deal een gamechanger in de televisiewereld. Gordon is een film- en televisieproducent en oogstte veel lof met bijvoorbeeld Saving Private Ryan. Tijdens het Edinburgh TV Festival ging hij in op de Netflix-Shondaland deal.


Releasedatum voor Netflix-show van Jack Whitehall

Het verhaal over de roadtrip die Jack Whitehall en zijn vader Michael door Azië gemaakt hebben verschijnt 22 september op Netflix. Eerder dit jaar werd bekend dat het duo landen als Thailand en Cambodja zou bezoeken om de wereld en elkaar beter te leren kennen. Inmiddels zit de reis er op en is de productie van Jack Whitehall: Travels With My Father in de eindfase. Vanaf 22 september is het resultaat op Netflix te aanschouwen.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?