Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Lost in Space • Lucifer • Comicbook

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Volgende comicbook van Mark Miller voor Netflix is Prodigy

Mark Millar gaat met Prodigy een nieuw comicbook uitbrengen voor Netflix. De oprichter van Millarworld bracht eerder al The Magic Order als papieren versie uit en Prodigy zal het tweede boek voor Netflix worden. Met Millarworld werkt Millar inmiddels ook aan meerdere series voor Netflix, maar blijft hij zich dus ook bezig houden met het maken van comics.


Selma Blair speelt hoofdrol in Another Life van Netflix

Selma Blair is gecast voor een rol in de nieuwe Netflix-drama Another Life. De actrice is voornamelijk bekend van The Anger Management en zal in Another Life dus in een heel andere hoedanigheid te zien zijn. In deze serie zal ze samenspelen met Katee Sackhoff. Blair zal vermoedelijk deel uitmaken van de crew van astronaute Niko Breckinridge, gespeeld door Sackhoff.


Ajay Friese krijgt een vaste rol in Lost in Space

Ajay Friese moest het in Lost in Space seizoen 1 nog doen met een bijrol, maar vanaf seizoen 2 behoort hij definitief tot de cast van de Netflix-serie. In Lost in Space bekleedt Friese de rol van Vijay Dhar. Hij was te zien in zes afleveringen van het eerste seizoen, maar vanaf seizoen 2 zal zijn aandeel in de serie dus nog een stuk groter zijn.


Nieuwe personages in Lucifer seizoen 4

De opnames voor het vierde seizoen van Lucifer zijn inmiddels in volle gang en in dat nieuwe seizoen zullen ook een aantal nieuwe personages hun entree maken. Deze week werd bekend dat Inbar Lave is gecast als Eva, jawel, van Adam en Eva. Ook Graham McTavish zal te zien zijn in het nieuwe seizoen van Lucifer. Hij zal Father Kinley gaan spelen.Netflix kondigt nieuwe unscripted programma’s aan

Netflix heeft drie nieuwe unscripted programma’s aangekondigd. De streamingdienst laat een serie maken door de producenten van MasterChef. Deze show gaat The Final Table heten. Daarnaast is ook Death by Magic in de maak. Deze show gaat over goochelaars die zijn gestorven bij het uitoefenen van een van hun trucs. Verder komt Darren Brown met een nieuwe special op Netflix.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?