Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 35 2016

Netflix Newsflash1

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Fargo opgenomen onder zeer koude omstandigheden

De opnames van Fargo verlopen niet altijd even soepel. Het is vanwege de winterse omstandigheden waarin er opgenomen moet worden erg zwaar voor de acteurs en overige crewleden. Omdat het winterse weer cruciaal is voor de serie Fargo wordt er ook in de winter opgenomen. De opnames van Fargo seizoen 3 gaan binnenkort dan ook van start. De afgelopen jaren zorgde de kou voor nogal wat problemen. Zo moesten ze bijvoorbeeld iets bedenken om het nepbloed niet te laten bevriezen. Ook voor de acteurs was het natuurlijk ontzettend koud. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de acteurs, zodat zij niet te lang in de kou hoeven te staan.


Alison Brie krijgt rol in nieuwe Netflix-serie G.L.O.W.

Alison Brie is één van de nieuwste aanwinsten voor de cast van G.L.O.W.. Dit wordt een nieuwe serie van Jenji Kohan, de bedenker van het zeer succesvolle Orange is the New Black. G.L.O.W. staat voor Gorgeous Ladies of Wrestling. Wat precies de rol van Brie wordt in deze reeks van Kohan is nog niet bekend. De actrice is onder andere bekend van haar rol in de serie Community. Ook speelde ze een rol in Mad Men en had ze verschillende rollen in Hollywood-films, zoals Sleeping with Other People.


Verwijderalarm: er gaat veel gebeuren

Er worden de komende weken weer veel films en series verwijderd door Netflix. Zo’n twee keer per jaar houdt de streamingdienst een grote schoonmaak in het aanbod en in september is het weer zo ver. Er worden dan veel nieuwe titels verwacht en dus moeten er ook veel titels uit. Daarom worden er de komende weken tientalen films en series uit het aanbod gehaald, waaronder de populaire series Jericho en Twin Peaks.


Populaire Netflix Original Marcella krijgt tweede seizoen

De serie Marcella verscheen vrij stilletjes op Netflix, maar groeide snel uit tot een populaire serie. Inmiddels is bekend geworden dat er ook een tweede reeks komt van Marcella. De serie wordt gemaakt in samenwerking met het Britse ITV en tijdens het Edinburgh TV Festival maakten de partijen bekend dat Marcella seizoen 2 een feit is. Het nieuwe seizoen wordt in 2017, na de uitzendingen in Engeland, op Netflix verwacht.


Rol voor Elizabeth Alderfer in Netflix Original Disjointed van Chuck Lorre

Elizabeth Alderfer heeft een rol aangeboden gekregen in de nieuwe Netflix Original Disjointed. Deze komedieserie is bedacht door Chuck Lorre, die eerder al grote successen had met The Big Bang Theory en Two and a Half Man. Elizabeth Alderfer is onder andere bekend van haar rol in Better Off Single en speelt in Disjointed in een cannabis apotheek in Los Angeles. Eerder werd al bekend dat Kathy Bates (Titanic) één van de hoofdrollen in Disjointed heeft.


Netflix toont eerste elf minuten van Narcos seizoen 2

Vrijdag 2 september verschijnt het tweede seizoen van Narcos eindelijk op Netflix. Door veel mensen wordt hier naar uitgekeken en voor iedereen die eigenlijk niet meer kan wachten was er afgelopen donderdag een verrassing. Op de officiële Facebook-pagina van Netflix en Narcos werden de eerste twaalf minuten van het nieuwe seizoen getoond. Op die manier werd het lange wachten weer wat dragelijker gemaakt.


Nieuwe beelden Luke Cage tijdens Comic Con in Amsterdam

In Amsterdam vond afgelopen weekend Comic Con plaats. Ook Marvel en Netflix waren hierbij aanwezig, mede om het aanstaande eerste seizoen van Luke Cage te promoten. Tijdens Comic Con in Amsterdam werden er weer nieuwe beelden van deze superheld getoond. Zo verschenen er beelden van Luke Cage in een sportschool en daaruit bleek wat de krachten van hem zijn. Het eerste seizoen van Luke Cage is vanaf 30 september exclusief op Netflix te zien.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?