Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 35 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Hier zijn de eerste beelden van de Netflix-serie Wanderlust

In oktober wordt Wanderlust door Netflix aan het aanbod toegevoegd en in deze zesdelige dramaserie zal Tony Collette de hoofdrol bekleden. Zo’n twee maanden voor de release van Wanderlust zijn de eerste beelden gedeeld. In Wanderlust speelt Collette Joy Richards, een therapeute die haar band met haar echtgenoot opnieuw probeert op te bouwen, na een ernstig fietsongeluk.

Riverdale maakt speciale aflevering met flashback naar The Breakfast Club

Er zal door Riverdale een speciale flashback-aflevering gemaakt worden over The Breakfast Club. In deze cultfilm speelde bijvoorbeeld ook Anthony Michael Hall als Brian. Deze acteur heeft in die betreffende aflevering een gastrol te pakken als Principal Featherhead. De flashback-aflevering zal een belangrijke zijn in het derde seizoen van Riverdale, want daarin lijkt er ook meer bekend te worden over de duistere geheimen van de ouders van Riverdale-studenten.


Deze titels verschijnen in september op Netflix

Langzaam maar zeker maken we ons op voor de nieuwe maand en nu Netflix bekend heeft gemaakt welke titels er toegevoegd zullen worden aan het aanbod, kan het wat ons betreft niet snel genoeg zover zijn. In september zullen naast nieuwe seizoenen van Good Witch, Outlander en Once Upon a Time bijvoorbeeld ook topfilms als Coco, Ant-Man en Thor: Ragnarok aan het aanbod toegevoegd worden.


Nederlandse actrice Famke Janssen gecast voor Central Park Five

De cast van de aankomende Netflix-serie Central Park Five blijft uitgebreid worden en ditmaal is er een Nederlandse actrice toegevoegd. Niemand minder dan Famke Janssen zal te zien zijn in Central Park Five. De serie draait om tieners die ten onrechte zijn veroordeeld wegens verkrachting. In Central Park Five zal Janssen de aanklager spelen.


Marlon Wayans gaat in een nieuwe film van Netflix spelen

Vorige week verscheen het tweede seizoen van Marlon en binnenkort zal hij ook in een film te zien zijn op Netflix. Waar Marlon een serie van NBC is, zal Marlon Wayans nu in een echte Netflix Original verschijnen. Hij scoorde de hoofdrol in de nieuwe komedie Sextuplets. Eigenlijk is het niet één hoofdrol, want hij zal zes verschillende personages spelen. De opnames beginnen volgende maand in Atlanta en moet volgend jaar uitgebracht worden.

The Haunting of Hill House met Michiel Huiseman heeft releasedatum

Het is eindelijk bekend wanneer The Haunting of Hill House op Netflix verschijnt. In deze horrorserie zal de Nederlander Michiel Huisman één van de hoofdrollen bekleden en vanaf 12 oktober kan op Netflix naar deze serie gekeken worden. The Haunting of Hill House is een verfilming van het boek van Shirley Jackson.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?