Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: The Crown • Riverdale • Gravity Falls

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Dit is de ‘nieuwe’ Prins Philip in The Crown

Netflix heeft eerste beelden vrijgegeven van de ‘nieuwe’ Prins Philip. Na twee seizoenen is Matt Smith vervangen door Tobias Menzies, omdat er een flinke sprong in de tijd wordt gemaakt vanaf seizoen 3. De opnames voor dit nieuwe seizoen zijn momenteel in volle gang en dus leek het Netflix een goed idee om alvast wat eerste beelden te delen, bijvoorbeeld van hoe Prins Philip er vanaf seizoen 3 uit ziet.


Netflix gaat in zee met Gravity Falls-bedenker Alex Hirsch

Alex Hirsch gaat programma’s voor Netflix ontwikkelen. De bedenker van Gravity Falls heeft een deal met de streamingdienst gesloten en daarmee is er weer een bekende maker van animatieseries binnen gehaald. Vorige week kwam namelijk Disenchantment uit en deze animatieserie is gemaakt door The Simpsons-bedenker Matt Groening. Ook Hirsch is erg populair, vanwege Gravity Falls. Deze serie is erg geliefd onder de fans van animatieseries.


Riverdale seizoen 3 komt dichter bij: nieuwe beelden

Langzaam maar zeker komt de release van Riverdale seizoen 3 dichter bij. Met nog een maand of twee te gaan zijn er weer nieuwe beelden van seizoen 3 verspreid. Daarin is te zien hoe Archie geboeid wordt afgevoerd, nadat Hiram Lodge hem heeft beschuldigd voor moord. Ook is de nieuwe liefde van Kevin in beeld gebracht en wil Veronica haar vader overtuigen dat ze altijd voor Archie zal blijven gaan.


Chinese serie Rise of the Phoenixes te zien bij Netflix

Netflix heeft de rechten van een Chinese serie in de wacht gesleept. Vanaf 14 september zal de reeks Rise of the Phoenixes bij de streamingdienst te zien zijn. Er zijn liefst zeventig afleveringen, waardoor er voorlopig kijkplezier genoeg is. Rise of the Phoenixes zal niet alleen in de Chinese taal beschikbaar gesteld worden, maar in meer dan twaalf verschillende talen.Tyler Hoechlin en Justin Chatwin in Another Life

Tyler Hoechlin en Justin Chatwin zijn twee nieuwe namen die aan de cast van Another Life zijn toegevoegd. Another Life wordt een nieuwe sci-fi dramserie van Netflix, waarvoor eerder Selma Blair en Katee Sackhoff al gecast werden. De serie werd in april dit jaar besteld door Netflix en momenteel werken de makers hard om de cast rond te krijgen. Hoechlin is onder andere bekend van zijn rol in Teen Wolf en Supergirl, terwijl Chatwin speelde in Orphan Black.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?