Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 36 2018

Netflix Designated Survivor seizoen 3

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Joel McHale reageert op cancellen van zijn show

Een paar weken geleden cancelde Netflix de Joel McHale Show With Joel McHale. De talkshow van de komiek duurde daarmee slechts zes maanden. Inmiddels heeft McHale gereageerd op de beslissing van Netflix om de show te cancellen. Volgens McHale hebben ze met zijn show geprobeerd om een programma te maken die ook geschikt is om te bingen, maar dat dit uiteindelijk niet gelukt is.

Blake Jenner vergezelt Zellweger in What/If

Renée Zellweger krijgt in What/If gezelschap van Blake Jenner. Onlangs werd bekend dat Zellweger gestrikt is voor de hoofdrol in deze social thrillerserie. Nu is een volgende naam bekend geworden en die naam luidt naar Blake Jenner. Jenner is onder andere bekend van Supergirl, maar voornamelijk van Glee. Daarin speelde hij de rol van Ryder Lynn.


Dit zijn de Beste Titels van augustus op Netflix

September is inmiddels al een paar dagen onderweg en de afgelopen dagen hebben we teruggeblikt op augustus. De Beste Films, Beste Series en Beste Documentaires zijn door ons op een rij gezet. Dat was geen makkelijke opgave, omdat er zeer veel goede titels bij zijn gekomen op Netflix. Ook jullie konden stemmen op de beste titels van de maand, met dit als resultaat.


Film van de Coen Brothers voor Netflix verschijnt ook in bioscopen

De film waar de Coen Brothers momenteel in opdracht van Netflix aan werken zal ook in een aantal bioscopen te zien zijn. Het gaat om The Ballad of Buster Scruggs en de Coen Brothers wilden graag dat deze film ook op het grote scherm te zien zou zijn. Netflix is daar mee ingestemd. De Coen Brothers hebben talloze topfilms achter hun naam staan en zijn ook verantwoordelijk voor het succes van de serie Fargo.


Designated Survivor seizoen 3 mogelijk toch in de maak

Maanden nadat Designated Survivor gecanceld is zijn er toch berichten opgedoken dat er een derde seizoen van de populaire reeks komt. Volgens Amerikaanse media zou de productie van het nieuwe seizoen zelfs al op zeer korte termijn beginnen. Betrokkenen bij de eerste twee seizoenen van Designated Survivor, die bij Netflix te zien waren, zwijgen echter nog.

Releasedatum van Elite op Netflix is bekend

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer Elite seizoen 1 verschijnt. De serie wordt ook wel gezien als de Spaanse Gossip Girl, omdat ook deze reeks zich af zal spelen op een school voor de elite. Elite speelt zich echter niet af in New York City, maar in Spanje. Begin oktober verschijnt de serie.

Eerdere Netflix Newflash edities: