Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 37 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Eerste teaser van Daredevil seizoen 3 verschenen

Marvel heeft het weer gedaan. In de aftiteling van Iron Fist seizoen 2, afgelopen vrijdag op Netflix verschenen, zat een teaser voor Daredevil seizoen 3 verstopt. Inmiddels heeft Netflix de teaser verspreid en is dus voor iedereen te zien. De releasedatum is nog niet bekend, maar het gaat nog dit jaar gebeuren. Het wordt een donker seizoen, want we zien Daredevil biechten in een biechthoek. Hij lijkt de wanhoop nabij.

Netflix-film Roma wint prestigieuze filmprijs in Venetië

Netflix lijkt met Roma een parel in handen te hebben. De film van de streamingdienst won afgelopen weekend de Gouden Leeuw voor de beste film op het filmfestival van Venetië. Het winnen van deze prestigieuze prijs is een primeur voor Netflix. Roma verschijnt later dit jaar op Netflix en gaat over een wijk in Mexico-Stad, waar de maker van Roma, Alfonso Cuarón, opgroeide. De film is volledig in zwart-wit opgenomen.


Topseries blijven voorlopig nog op Netflix

Het heeft iedereen de hele maand bezig gehouden: gaan de topseries als Homeland, Sons of Anarchy en Prison Break echt van Netflix verdwijnen? Sinds zondag 9 september weten we het antwoord. Een groot deel van de topseries die verwijderd dreigden te worden zijn gebleven, maar helaas gold dat niet voor alle titels. Bovendien zijn de licenties voorlopig voor slechts één maand verlengd.


Montgomery en Nora Walker krijgen vaste rol in 13 Reasons Why seizoen 3

Montgomery de la Cruz en Nora Walker zullen in 13 Reasons Why seizoen 3 nadrukkelijker aanwezig zijn. De twee personages behoren voor het derde seizoen tot de zogeheten ‘series regulars’. In het tweede seizoen zagen we ze mondjesmaat in 13 Reasons Why. Zeker Montgomery had in het tweede seizoen veel te maken met de gebeurtenissen, terwijl Nora als moeder van Bryce steeds meer op de voorgrond trad.


Horrorfilm Polaroid straks bij Netflix te zien

De horrorfilm Polaroid zou vorig jaar eigenlijk uitgebracht worden, maar omdat Harvey Weinstein ook bij dit filmproject was betrokken verdween Polaroid op de plank. Netflix wil de rechten van de film van Lars Klevberg nu graag aanschaffen, zodat de film toch aan het publiek getoond kan worden.

Releasedatum van Narcos: Mexico op Netflix is bekend

Narcos slaat vanaf dit jaar een geheel nieuwe weg in en nu is bekend wanneer hier naar gekeken kan worden. Narcos gaat verder als Narcos: Mexico, omdat het strijdtoneel ook verplaatst is. Het nieuwe seizoen verschijnt wel iets later dan gebruikelijk, maar gelukkig zijn er al wel eerste beelden.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?