Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: The 100 • Jessica Jones • Sabrina

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Opnames The 100 seizoen 6 zijn al begonnen

Het vijfde seizoen van The 100 is nog niet zo heel lang afgerond op Netflix, maar de cast en crew zijn alweer volop bezig met The 100 seizoen 6. De opnames zijn namelijk inmiddels begonnen en dat hebben de castleden laten weten ook. Op hun social media plaatsen ze vrijwel allemaal berichten dat het weer begonnen was voor ze. Ook Jason Rothenberg liet de start van de opnames voor The 100 seizoen 6 niet onopgemerkt voorbij gaan.


Eerste teaser van Chilling Adventures of Sabrina getoond

Netflix en de Chilling Adventures of Sabrina hebben een eerste teaser gedeeld. De serie verschijnt 26 oktober exclusief op Netflix en is van de uitvoerend producenten van Riverdale. Er zullen ook wat raakvlakken met deze populaire serie zijn, maar het karakter van Chilling Adventures of Sabrina zal wel anders zijn. De teaser straalt veel duisternis uit, ondanks dat er ‘happy birthday’ wordt gezongen.


Releasedatum van She-Ra op Netflix is bekend

Dat She-Ra een comeback gaat maken dankzij Netflix was al enige tijd bekend. Nu is de releasedatum onthuld: 16 november. She-Ra groeide als tweelingzusje van He-Man uit tot een cultheldin in de jaren tachtig. Ondanks dat er daarna niets meer over She-Ra gemaakt werd bleef de populariteit bestaan en dus vond Netflix het meer dan de moeite waard om nieuwe avonturen voor haar te bedenken.


Jennifer Aniston in nog een Netflix-film te zien

Jennifer Aniston is voor een nieuwe Netflix Original Film gecast. Ze zal te zien zijn in de nieuwe film Dumplin’, geregisseerd door Anne Fletcher. De film gaat over beauty queens uit Texas. Naast Aniston zullen ook Danielle Macdonald, Odeya Rush, Dove Cameron, Bex Taylor-Klaus en Ginger Minj in Dumplin’ spelen. Het is de derde rol voor Aniston in een film van Netflix, want een paar maanden geleden zei ze ook ‘ja’ tegen Murder Mystery en First Ladies.David Tennant mogelijk ook in Jessica Jones seizoen 3

David Tennant was als Kilgrave één van de smaakmakers van het eerste seizoen van Jessica Jones. Zijn rol in seizoen 2 was minimaal, maar hij was er wel. Ook voor het derde seizoen is het niet uit te sluiten dat we een glimp zullen opvangen van Tennant. De acteur, onder andere bekend van Broadchurch, werd gevraagd naar zijn mogelijke rol in Jessica Jones seizoen 3 tijdens Salt Lake City FanX en zijn antwoord was raadselachtig.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?