Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 38 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Max belangrijke nieuwkomer in Stranger Things seizoen 2

Over ruim één maand verschijnt Stranger Things seizoen 2 op Netflix en dus is het niet gek dat er nu steeds meer details over dit nieuwe seizoen naar buiten komen. Zo zijn we nu te weten gekomen dat nieuwkomer Max een belangrijke rol zal gaan spelen in het nieuwe seizoen. Daarnaast gaven de makers van de serie toe dat ze creatief met de tijd waarin het verhaal zich afspeelt zijn omgegaan. Verder gaan er ook heel wat geruchten over Stranger Things seizoen 3 en 4 rond.


Opnames van Jessica Jones seizoen 2 zijn voltooid

De opnames van het tweede seizoen van Jessica Jones zitten er op. De afgelopen maanden verschenen er op social media af en toe foto’s van de filmset, maar de beelden gaan nu de montage in. Voor actrice Krysten Ritter komt daarmee een lange periode van opnames tot een einde. Direct na de opnames van The Defenders in april gingen de opnames voor Jessica Jones namelijk van start. Mogelijk breekt er nu een periode van rust aan voor Ritter, die het einde van de opnames van Jessica Jones met haar volgers op Instagram deelde.


Uitreiking Emmy Awards geen doorslaand succes voor Netflix

De belangrijkste televisieprijzen – de Emmy Awards – zijn uitgereikt in Amerika. Netflix maakte volop kans op de beeldjes, want de streamingdienst had liefst 91 nominaties op zak. De prijzen gingen uiteindelijk echter naar titels van Netflix waarvan het niet verwacht werd. Stranger Things en The Crown waren aanvankelijk de grote kanshebbers op (veel) prijzen, maar Black Mirror werd voor Netflix de verrassing van de avond.


Einde aan speculaties over Netflix is a Joke

Netflix heeft tijdens de uitreiking van de Emmy Awards een einde gemaakt aan de speculaties over de ‘Netflix is a Joke’ billboards in Los Angeles. Mensen vroegen zich af wie de billboards geplaatst had en toen duidelijk werd dat Netflix hier zelf achter zat, ontstond de vraag wat de gedachte hier achter was. In een reclamespotje geeft Netflix nu duidelijkheid. In de clip zijn bekende Amerikaanse komedians te zien in scènes van populaire Netflix-titels, zoals House of Cards en Stranger Things. Deze komedians krijgen binnenkort allemaal een eigen show op Netflix.


The Punisher drijft fans tot wanhoop

Er is wederom een teaser van The Punisher verschenen op social media. Enkele weken geleden maakte The Punisher al bekend dat de Marvel-serie in november in première zou gaan op Netflix, maar de exacte datum werd geheim gehouden. Sindsdien blijft het social media-account van de serie teasers spuwen. Maandag verscheen een nieuwe video, met daarbij de tekst ‘surprise’. Toen de fans merkten dat de datum weer niet bekend was geworden stroomden de wanhopige reacties binnen bij The Punisher.


Locatiescout van Narcos doodgeschoten in Mexico

Er is vorige week een locatiemanager uit Mexico overleden. Carlos Muñoz Portal was in zijn vaderland op zoek naar een geschikte filmlocatie voor het vierde seizoen van Narcos. Nadat hij een paar foto’s van een mogelijke filmlocatie had genomen werd hij doodgeschoten in zijn auto. De dood van de filmscout is inmiddels bevestigd door Netflix. Carlos Muñoz Portal zocht eerder ook al voor onder andere de James Bond-film Spectre naar een geschikte filmlocatie in Mexico.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?