Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: Greenleaf • Ryan Reynolds

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Er komt een vierde seizoen van Greenleaf

Terwijl we bij Netflix nog in afwachting zijn van het derde seizoen van Greenleaf weten we dat dit zeker niet het laatste seizoen zal zijn. De Amerikaanse zender OWN heeft namelijk een vierde seizoen besteld. Het nieuws komt daar binnen een maand nadat het derde seizoen tot een einde kwam. Netflix heeft voor Nederland de exclusieve uitzendrechten, waardoor het hier geldt als een Netflix Original. Wanneer dit derde seizoen verwacht mag worden is echter nog niet bekend.


Maniac-bedenker gaat nieuwe James Bond-film regisseren

Vandaag is de serie Maniac uitgekomen op Netflix en deze reeks komt van Cary Fukunaga. Het is een bijzondere week voor de filmmaker, want niet alleen is zijn serie voor Netflix af, hij is ook aangewezen als nieuwe regisseur van James Bond 25. Er is het nodige te doen geweest om deze nieuwe Bond-film, omdat Danny Boyle de film aanvankelijk zou regisseren. Hij werd echter aan de kant gezet, waardoor de weg vrij kwam voor Fukunaga.


Netflix sluit deal met schrijfster Shion Takeuchi

Shion Takeuchi heeft een contract getekend bij Netflix. De scriptschrijfster schreef ook mee aan de Netflix Original Disenchantment en gaat zich de komende tijd toeleggen op meer verhalen voor de streamingdienst. Het komt steeds vaker voor dat Netflix personen aan zich bindt die achter de schermen werken aan nieuwe projecten. Het is de bedoeling dat Takeuchi meer series voor Netflix gaat bedenken.


The Good Place-actrice Sircar in nieuwe Netflix-film

Tiya Sircar is gecast voor de nieuwe Netflix Original Film Good Sam. Sircar is onder andere bekend van haar rol in The Good Place, maar in Good Sam gaat ze de hoofdrol spelen. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Dete Meserve. De film wordt geregisseerd door Kate Melville.Heftige beelden van Ryan Reynolds tijdens opnames Netflix-film 6 Underground

Ryan Reynolds is momenteel bezig met de opnames van de nieuwe Netflix Original Film 6 Underground, waarin hij de hoofdrol zal spelen. Terwijl hij ogenschijnlijk rustig staat te vertellen hoe het is om samen te werken met regisseur Michael Bay wordt er op de achtergrond een stuntscène opgenomen en dat gaat er heftig aan toe. Reynolds trekt zich er niets van aan.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?