Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 39 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Opvolger Brayn Fuller bij Star Trek: Discovery spreekt

De lancering van Star Trek: Discovery op Netflix heeft plaatsgevonden. De eerste twee afleveringen zijn nu te zien en het had heel wat voeten in aarde om deze serie te realiseren. Bryan Fuller was een belangrijke man achter de productie van Star Trek: Discovery, maar besloot uiteindelijk te vertrekken. Aaron Harberts volgde hem op en hij is nu ingegaan op het vertrek van zijn voorganger.


Seizoen 2 van Star Trek: Discovery lijkt waarschijnlijk

Nog meer nieuws over Star Trek: Discovery. De serie krijgt enorm veel aandacht in de media en dat is niet zo vreemd, aangezien er na twaalf jaar weer een nieuwe serie van de franchise is verschenen. Met executive producer Alex Kurtzman sprak The Hollywood Reporter uitgebreid over Star Trek: Discovery. In dat gesprek ging het over het eerste seizoen, maar werd er ook al over een mogelijk tweede seizoen gesproken.


Narcos-acteur vindt dat opnames bij onveiligheid moeten stoppen

De dood van Carlos Muñoz Portal is er stevig ingehakt bij de crew van Narcos. De locatiescout werd deze maand vermoord in Mexico op het moment dat hij foto’s voor Narcos seizoen 4 aan het maken was voor een geschikte opnamelocatie. Pedro Pascal, Javier Peña in de serie, heeft tegenover TMZ laten weten dat hij niet ten koste van alles wil door gaan met het opnemen van Narcos in Mexico. “We kunnen niet doorgaan als het niet veilig is. We praten over mensenlevens.”


Tweede Stephen King-film voor Netflix in aantocht

Eind deze week verschijnt Gerald’s Game op Netflix en dit is een verfilming van het verhaal van Stephen King. Van de wereldberoemde schrijver wordt voor Netflix nóg een verhaal verfilmd. In oktober verschijnt 1922 op Netflix en in deze film speelt Thomas Jane de hoofdrol. In de aanloop naar de lancering van deze tweede Stephen King-verfilming voor Netflix is inmiddels de eerste trailer van de film verschenen.


Bekende namen spreken stemmen in voor Trollhunters seizoen 2

Er wordt hard gewerkt aan het tweede seizoen van de succesvolle kinderanimatieserie Trollhunters. Het eerste seizoen verscheen vorig jaar vlak voor Kerst en dit jaar nog zal het tweede seizoen verschijnen. Deadline heeft achterhaald wie zoal de stemmen van de nieuwe karakters hebben ingesproken en hier zitten een aantal bekende namen tussen. Zo zal de stem van Lena Headey (Game of Thrones) te horen zijn in Trollhunters seizoen 2. Ook Mark Hamill (Star Wars) en David Bradley (Doctor Who) zijn gecast als stemacteurs.


Netflix wil in meer vliegtuigen beschikbaar zijn

Sinds 2015 is het voor passagiers van een aantal luchtvaartmaatschappijen mogelijk om op kilometers hoogte gebruik te maken van Netflix. De streamingdienst ging een overeenkomst aan met Virgin America, Virgin Australia, Qantas en Aeromexico, waardoor het onderdeel uitmaakt van het mediasysteem in de vliegtuigen. Netflix wil nu met meer luchtvaartmaatschappijen tot een akkoord komen, zodat meer mensen tijdens hun reis over de hele wereld kunnen blijven Netflixen.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?