Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 39 2018

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Gordon-Levitt en Jame Foxx samen te zien in nieuwe film van Netflix

Joseph Gordon-Levitt en Jamie Foxx zullen te zien zijn in een nieuwe film van Netflix. De twee gaan spelen in een film waarvan de titel nog niet bekend is, maar de film zal geregisseerd worden door Henry Joost en Ariel Schulman. Verder is het wel bekend dat het gaat om een scifithriller en het verhaal zich afspeelt in Portland. Mensen krijgen superkrachten door een drug te nemen. Gordon-Levitt zou de rol van een agent gaan spelen die betrokken is bij de zaak.

Casting van Stranger Things seizoen 3 is nog steeds niet voltooid

Er kan nog niet begonnen worden met de opnames van Stranger Things seizoen 3. Volgens The Hollywood Reporter is de casting namelijk nog altijd niet afgerond. Casting director Carmen Cuba kon er echter nog niet veel over zeggen. “Er is nog steeds veel geheimhouding, en we kunnen niet zeggen naar wat voor rollen we op zoek zijn, dus het is een vreemde uitdaging”, klonk het geheimzinnig.


Tweede seizoen van Sacred Games besteld door Netflix

Er komt een tweede seizoen van Sacred Games. Dat heeft Netflix bekendgemaakt. Het eerste seizoen verscheen afgelopen zomer op Netflix en werd zeer goed ontvangen. Een tweede seizoen hing dan ook in de lucht, maar is nu dus ook daadwerkelijk bevestigd. Wanneer het tweede seizoen van Sacred Games gereed moet zijn is nog niet bekend, maar dit wordt vermoedelijk in de loop van 2019.


Deur voor The Defenders seizoen 2 nog altijd op een kier

De hoop op een tweede seizoen van The Defenders was eigenlijk al opgegeven, maar na uitspraken van Jeph Loeb lijkt de deur toch nog op een kier te staan. Loeb is hoofd van de televisie-afdeling van Marvel en in gesprek met Entertainment Weekly gaf hij aan dat er momenteel geen plannen zijn voor een tweede seizoen van The Defenders, maar dat dit in de toekomst nog kan veranderen. Nog verrassender was zijn uitspraak dat dit niet per se hoeft met de superhelden van het eerste seizoen.


Melissa Joan Hart en Sean Astin spelen in nieuwe serie van Netflix

Melissa Joan Hart en Sean Astin zijn gecast voor een nieuwe sitcom van Netflix. Ze gaan spelen in No Good Nick, waarmee Netflix mikt op het familiegenre. Joan Hart is bekend van onder andere Melissa & Joey en Sabrina the Teenage Witch. Astin had onder andere in Stranger Things een rol, maar speelde in nog veel meer titels. Behalve Joan Hart en Astin zijn ook Siena Agudong (Star Falls), Kalama Epstein (The Fosters) en Lauren Lindsey Donzis (Liv and Maddie) gecast voor de serie.

Er komt geen tweede seizoen van Maniac op Netflix

De kans dat er een tweede seizoen van Maniac zou komen was al klein, nog voordat het eerste seizoen uitkwam op Netflix. Door uitspraken van de showrunner van de serie waarin Emma Stone en Jonah Hill de hoofdrollen bekleden is het uitgesloten dat er een vervolg komt. Volgens de showrunner, die alle afleveringen schreef, was het ook nooit de bedoeling om een tweede seizoen van Maniac te maken.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?